Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cati bani primeste Geanina Ilies pentru emisiunea Gospodar fara Pereche. A inlocuit-o pe Anamaria Prodan pentru un salariu urias

Playtech Playtech,
Cati bani primeste Geanina Ilies pentru emisiunea Gospodar fara Pereche. A inlocuit-o pe Anamaria Prodan pentru un salariu urias

Geanina Ilies a venit pentru bani multi la carma emisiunii prezentate multa vreme de catre Anamaria Prodan. Cu toate ca a ales sa plece de la TV in vara lui 2016, de cand a plecat de la Observatorul, a continuat sa fie in vizorul presei, chiar aparand de cateva ori pe micile ecrane, spre bucuria . continuă pe Playtech

Prezidentiale 2019. Cati bani au cheltuit partidele pentru bannerele uriase cu Iohannis, Dancila, Barna si Paleologu

Campania pentru prezidentiale a inceput in mod oficial pe 12 octombrie, dar partidele au inceput sa impanzeasca orasele cu bannere inca de la sfarsitul lunii august. Europa Libera le-a.

Europa Libera: Cati bani s-au platit pentru ca bannerele cu Iohannis, Dancila, Barna si Paleologu sa se vada in toata tara

Campania pentru prezidentiale a inceput in mod oficial pe 12 octombrie, dar partidele au inceput sa impanzeasca orasele cu bannere inca de la sfarsitul lunii august. Europa Libera le-a cerut partidelor care primesc subventie sa spuna ce sume au fost investite in afisajul outdoor.

Cati bani ia Doina Gradea de la TVR. Sefa televiziunii publice, salariu mai mare ca Iohannis si Dancila

Deputatul USR Iulian Bulai ii cere din nou demisia sefei televiziunii publice. Acesta sustine ca Doina Gradea primeste un salariu cu aproape 1. 000 de euro mai mare decat cel al presedintelui Romaniei si cu peste 1. 000 de euro mai mare decat cel al premierului. Sefa TVR este criticata inclusiv de jurnalistii pe care ii are .

Cati bani face vloggerul Selly de la 5GANG. Sumele sunt fabuloase. Nu degeaba este idolul adolescentilor de azi

Selly a ajuns sa castige sume impresionante de bani si se poate lauda cu acest succes fulminant, mai ales ca incaseaza chiar si zilnic foarte multi bani. Vloggerul roman a cunoscut o ascensiune fulminanta, mai ales in ultimii ani, dupa ce a capatat popularitate in randul tinerilor, prin clipurile sale de pe YouTube. Cati bani .

Un tanar din Prahova a gasit un card in casa pe care o cumparase. Cati bani a cheltuit in doar cateva ore

Un tanar din Prahova a crezut ca a dat lovitura, dupa ce a gasit un card plin cu bani. intamplare a a facut ca acesta sa achizitioneze o locuinta care avea la purtator si un cadou baban. Ce a facut baiatul cu banii si cat a putut sa cheltuie in doar cateva ore? Un tanar .

Cristian Pomohaci, ritual de exorcizare in garaj. Cati bani le cere oamenilor ca sa ii scape de demoni

Cristian Pomohaci a scapat de acuzatiile de pedofilie si, chiar daca a fost exclus din Biserica Ortodoxa Romana, isi continua activitatea in localitatea Mosuni, judetul Mures. Fostul preot are in continuare adepti si face ritualuri de exorcizare in garajul din curtea sa. in timp ce Pomohaci face bani frumosi din aceasta activitate, primarul localitatii il .

Fost reporter PRO TV, arestat in SUA. De ce este acuzat barbatul care lucra pentru emisiunea La Maruta

Un fost reporter Pro TV a fost arestat in Statele Unite ale Americii, fiind acuzat ca face parte dintr-o retea infractionala care a obtinut 20 de milioane de dolari prin metoda skimming. Barbatul a facut parte in trecut din echipa emisiunii La Maruta, iar la un moment dat a decis sa inceapa o noua viata .

Eleva care a dezvaluit cati bani se strang la un liceu din Constanta a fost certata de parintii din Consiliul Scolar al Elevilor

Eleva de la Liceul Teoretic Traian din Constanta care a facut public un tabel cu banii stransi pentru fondul scolii spune ca a fost agresata verbal de catre parintii din Consiliul Scolar al Elevilor. intr-o postare pe Facebook, Roxana Serban ca parintii au cerut revocarea ei din functia de reprezentant al elevilor in Consiliul de Administratie, intrucat a patat imaginea liceului.

Business report: Avantajele care ii tin pe muncitorii romani in tara; Cati bani au strans romanii in fondurile de pensii private; Ce ne asteapta de Craciun: carnea de porc se scumpeste masiv

Romanii au prins gustul vacantelor. Cat s-au plimbat romanii anul acesta. Pretul mediu al unei masini, in Europa, mai mare cu 15% decat media globala. Romania - printre cele mai mici preturi medii pentru un autoturism.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )