Libnet.ro
UNICEF

09:45

Mutare neasteptata in televiziune. Anamaria Prodan ar putea semna cu alta televiziune. Ce emisiune i s-a pregatit

Playtech Playtech,
Mutare neasteptata in televiziune. Anamaria Prodan ar putea semna cu alta televiziune. Ce emisiune i s-a pregatit

La inceptului lunii octombrie, Anamaria Prodan isi anunta fanii ca va parasi emisiunea Gospodar fara pereche, de la PRO TV. Desi impresara si-a motivat decizia printr-o serie de explicatii, oferite in cadrul emisiunii lui Catalin Maruta, aceasta ar putea marca o revenire in televiziune, cat mai curand cu putinta. Anamaria Prodan ar putea semna cu . continuă pe Playtech

Anamaria Prodan, dezvaluiri dureroase: suspecta de cancer. A tinut totul secret ca sa nu isi ingrijoreze familia

Impresara Anamaria Prodan a dezvaluit ca a fost suspecta de cancer la san. Vedeta a tinut totul secret ca sa nu isi ingrijoreze familia. Anamaria Prodan a fost suspecta de cancer mamar Anamaria Prodan a vorbit, in cadrul emisiunii Teo Show, in urma cu ceva vreme, despre cea mai grea incercare din viata ei. Dupa .

Cati bani primeste Geanina Ilies pentru emisiunea Gospodar fara Pereche. A inlocuit-o pe Anamaria Prodan pentru un salariu urias

Geanina Ilies a venit pentru bani multi la carma emisiunii prezentate multa vreme de catre Anamaria Prodan. Cu toate ca a ales sa plece de la TV in vara lui 2016, de cand a plecat de la Observatorul, a continuat sa fie in vizorul presei, chiar aparand de cateva ori pe micile ecrane, spre bucuria .

BOMBA in lumea mondena! Anamaria Prodan, iNLOCUITA. Nici ei nu ii vine sa creada...

Anamaria Prodan a fost inlocuita in emisiunea Gospodar fara pereche. CUTREMUR MONDEN! SANZIANA BURUIANA A FACUT UN GEST REVOLTATOR! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE INTERNE GALERIE FOTO) Geanina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )