Libnet.ro
UNICEF

06:30

BOMBA LA PALAT! LOVITURA pentru Meghan Markle! Regina a dat-o afara! S-a aflat adevarul despre copil

B1 B1,
BOMBA LA PALAT! LOVITURA pentru Meghan Markle! Regina a dat-o afara! S-a aflat adevarul despre copil

Meghan Markle si printul Harry au luat o decizie radicala, la 6 saptamani de la nasterea bebelusului Archie. Cei doi sunt in cautarea unei noi bone pentru copilul lor. Acestia ar fi deja la a treia. continuă pe B1

Archie, fiul lui Meghan Markle si al Printului Harry, botezat pe 6 iulie. Motivul pentru care regina va lipsi

Primul copil al cuplului ducilor de Sussex va urma sa fie botezat pe 6 iulie. Din pacate, Regina nu a putea fi prezenta. Care este motivul? De ce va lipsi Regina de la botezul fiului ducilor de Sussex? Primul copil al cuplului format din Meghan Markle si Printul Harry va fi botezat sambata, 6 iulie.

Meghan Markle, aparitie surpriza la Wimbledon, la meciul prietenei sale Serena Williams. De ce a atras toate privirile FOTO

Ducesa de Sussex a surprins prin prezenta sa la meciul Serenei Williams. Ce tinuta a ales sa poarte Meghan Markle si de ce a atras toate privirile? Meghan Margle, aparitie surpriza la meciul Serenei Williams Ducesa de Sussex se afla in concediu de maternitate si se bucura de evenimentele pe care le onoreaza. Recent, aceasta .

Lovitura pentru Traian Basescu. A prins un post important in Parlamentul European

Fostul presedinte Traian Basescu a prins o functie importanta in Parlamentul European. El va ocupa o pozitiede vicepresedinte in Comisia pentru Afaceri Externe, cea mai importanta Comisie a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )