Libnet.ro
UNICEF

14:45

BOMBA la PALAT! Meghan Markle e GRAVIDA din nou! Printul Harry a aflat cine e TATAL! Asta da LOVITURA (GALERIE FOTO INCENDIARA)

B1 B1,
BOMBA la PALAT! Meghan Markle e GRAVIDA din nou! Printul Harry a aflat cine e TATAL! Asta da LOVITURA (GALERIE FOTO INCENDIARA)

Tot mai multe zvonuri privind o noua sarcina a lui Meghan Markle au inceput sa circule in ultima perioada. VEZI AICI GALERIA FOTO Fanii si apropiatii Ducesei de Sussex sustin ca ea este deja gravida cu. continuă pe B1

BOMBA la PALAT! Meghan Markle e GRAVIDA din nou! Printul Harry a aflat cine e TATAL! Asta da LOVITURA (GALERIE FOTO INCENDIARA)

Tot mai multe zvonuri privind o noua sarcina a lui Meghan Markle au inceput sa circule in ultima perioada. VEZI AICI GALERIA FOTO Fanii si apropiatii Ducesei de Sussex sustin ca ea este deja gravida cu.

DIVORT BOMBA la Casa Regala! Meghan Markle pune mana pe o AVERE URIASA! Printul Harry, iN STARE DE SOC

Nunta printului Harry cu Meghan Markle a provocat numeroase controverse in Familia Britanica. Putini sunt cei care stiu ca inainte de a intra in capela St. George si de a-si uni destinele, Harry si Meghan au se.

Meghan Markle si Printul Harry, decizie neasteptata. Gestul lor o va supara pe Regina. Ce planuiesc sa faca de Craciun

Meghan Markle si Printul Harry revin in atentia presei, din cauza unei decizii neasteptate. Din pacate, ducii de Sussex incalca inca o regula importanta din cadrul familiei Regale a Marii Britanii. Ce au hotarat sa faca de Craciun? Meghan Markle si Printul Harry incalca traditia de Craciun Cuplul ducilor de Sussex sunt unul dintre cele .

Caru cu vedete: Justin Timberlake o insala pe Jessica Biel cu o sosie a lui Meghan Markle?; Cum arata fata Angelinei Jolie, dupa ce ar fi inceput un tratament de schimbare de sex

Mihaela Borcea, mai indragostita ca niciodata de iubitul ei: Esti omul alaturi de care totul este mai frumos! De mai bine de un an, Mihaela Borcea iubeste din nou, dupa casnicia. Connect-R si Misha vor lansa o piesa impreuna. Connect-R si Misha au divortat in 2017, insa au ramas in relatii foarte bune, de dragul fetitei lor, Maya. Cei doi isi petrec vacantele impreuna, insa.

Mariana de la Exatlon a ajuns din nou in spital. Fosta concurenta Kanal D a trecut prin clipe grele

Mariana de la Exatlon intampina din nou probleme de sanatate. Sportiva a ajuns pe patul de spital dupa un antrenamentele foarte dure la care se supune. Acest lucru s-a intamplat la scurt timp dupa ce a fost batuta de antrenorul ei. Iata ipostaza in care s-a pozat si care i-a ingrijorat pe fani! Mariana de .

Connect-R si Misha, din nou impreuna. Imaginile care au surprins pe toata lumea

Connect-R si Misha au divortat in anul 2017, dar au ramas buni prieteni de dragul fetitei lor, Maya. in plus, cei doi colaboreaza in continuare pentru diferite proiecte muzicale. Cei doi au putut fi vazuti recent impreuna pe platoruile de filmare, pentru ultimul videoclip al artistei. Connect-R si Misha, din nou impreuna pe platourile de .

Viorica Dancila umileste din nou diaspora. Nu demisioneaza: La alegerile locale, diaspora nu voteaza!

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar isi pune mari sperante in alegerile locale si parlamentare de anul viitorul. Liderul social-democrat sustine ca PSD va obtine un numar mult mai mare de voturi, intrucat diaspora nu va putea vota. Viorica Dancila umileste din nou diaspora Presedintele PSD a tinut un discurt .

Tudose ii cere din nou demisia lui Ponta: Sansa PRO, Victore, e... plecarea ta

Mihai Tudose ii cere, din nou, demisia lui Victor Ponta cu care este in conflict deschis in ultima perioada. El il acuza pe liderul Pro Romania ca a devenit, in doar cateva luni, nefrecventabil si lipsit de credibilitate.

Se agita din nou spiritele la Petrolul

Infrangerea suferita de Petrolul luni, pe teren propriu, cu Gloria Buzau a incins din nou spiritele la Ploiesti, unde patimasi fani ai gazdelor i-au cerut demisia antrenorului Flavius Stoican.

Alegeri prezidentiale, 24 noiembrie. Ion Iliescu si sotia sa Nina au solicitat din nou urna mobila

Duminica, 24 noiembrie, zi mare pentru soarta Romaniei din urmatorii cinci ani. Pana la aceasta ora, 680. 000 de romani au votat deja, printre care si oficialii tarii. in strainatate, oamenii au iesit in numar impresionat, in special date fiind si conditiile, drumul, timpul. Printre cei care nu s-au putut deplasa pana la o sectie de .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )