Libnet.ro
UNICEF

23:15

BOMBA ZILEI: Programul Casa Verde, SUSPENDAT din cauza suspiciunilor de frauda!

B1 B1,
BOMBA ZILEI: Programul Casa Verde, SUSPENDAT din cauza suspiciunilor de frauda!

Veste proasta pentru romanii care sperau sa-si instaleze fotovoltaice cu bani de la stat: trebuie sa mai astepte. Programul Casa Verde este suspendat de 18 zile din cauza suspiciunilor de frauda. Si va. continuă pe B1

inscrierile in Programul Casa Verde Fotovoltaice au fost suspendate. Autoritatile suspecteaza ilegaliti la inscriere

Programul Casa Verde Fotovoltaice. Administratia Fondului pentru Mediu a suspendat in data de 10 septembrie2019 inscrierile persoanelor fizice in programul denumit generic Casa VerdeFotovoltaice,.

Nereguli la programul Casa Verde Fotovoltaice. Inscrierile au fost suspendate

Administratia Fondului pentru Mediu a suspendat, in 10 septembrie, inscrierile persoanelor fizice in programul Casa Verde Fotovoltaice, in vederea efectuarii unei analize a modului de functionare a acestui proces, informeaza institutia.

AFM lucreaza la redeschiderea programului Casa Verde Fotovoltaice

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) a suspendat, in data de 10 septembrie, inscrierile persoanelor fizice in programul denumit generic Casa Verde Fotovoltaice, in vederea efectuarii unei analize a modului de functionare a acestui proces, iar joi institutia a anuntat ca depune toate eforturile pentru redeschiderea si continuarea programului de finantare in cel mai scurt timp.

Alexandru Cumpanasu, suspendat din functia de vicepresedinte al FundatieiColegiului National de Aparare

Alexandru Cumpanasu a fost suspendat din functia de vicepresedinte alFundatieiColegiului National de Aparare. Liderii Fundatiei considera nepotrivite si in neconcordanta cu valorile si.

Simona Halep a abandonat la Wuhan, din cauza problemelor medicale. Cat de grava este situatia si ce se va intampla la Beijing

Simona Halep a abandonat in optimile turneului de la Wuhan Open, din cauza problemelor medicale. Cat de grava este situatia? Ce se va intampla la Beijing? Simona Halep a abandonat la Wuhan, din cauza problemelor medicale Simona Halep 6WTA) Elena Rybakina 50 WTA), duelul din optimile de finala la Wuhan Open. Partida, programata miercuri, .

Preturile petrolului scad din cauza riscurilor privind cererea

Preturile petrolului sunt in scadere, vineri, din cauza riscurilor economice care pot influenta negativ cererea si a atenuarii ingrijorarii legata de livrarile Arabiei Saudite, transmite Reuters.

Preturile petrolului scad din cauza riscurilor privind cererea

Preturile petrolului sunt in scadere, vineri, din cauza riscurilor economice care pot influenta nega.

Anunt de ultima ora de la Metrorex! Ce se intampla cu circulatia metrourilor din cauza datoriile catre firma de mentenanta

Serviciile de mentenanta asigurate de compania Alstom nu vor fi suspendate incepand de luni, din cauza datoriilor de 132 de milioane de lei neachitate de catre Metrorex, si nici circulatia trenurilor de metrou nu.

Anunt de ultima ora de la Metrorex! Ce se intampla cu circulatia metrourilor din cauza datoriilor companiei catre firma de mentenanta

Serviciile de mentenanta asigurate de compania Alstom nu vor fi suspendate incepand de luni, din cauza datoriilor de 132 de milioane de lei neachitate de catre Metrorex, si nici circulatia trenurilor de metrou nu.

Probleme grave la Metrorex. Metroul ar putea circula doar dimineata, din cauza unor datorii uriase

Se creeaza un adevarat haos in Bucuresti! Metroul, cea mai singura si rapida cale de a traversa in lung si-n lat Capitala, ar putea sa functioneze numai dimineata. Acest lucru ar fi un total dezastru pentru numerosi oameni care trebuie sa-si aduca micutii la gradinite si de la scoli, caceeasi care mai apoi trebuie sa .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )