Libnet.ro
UNICEF

07:45

Preturile petrolului scad din cauza riscurilor privind cererea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Preturile petrolului scad din cauza riscurilor privind cererea

Preturile petrolului sunt in scadere, vineri, din cauza riscurilor economice care pot influenta negativ cererea si a atenuarii ingrijorarii legata de livrarile Arabiei Saudite, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Preturile petrolului scad din cauza riscurilor privind cererea

Preturile petrolului sunt in scadere, vineri, din cauza riscurilor economice care pot influenta nega.

Simona Halep a abandonat la Wuhan, din cauza problemelor medicale. Cat de grava este situatia si ce se va intampla la Beijing

Simona Halep a abandonat in optimile turneului de la Wuhan Open, din cauza problemelor medicale. Cat de grava este situatia? Ce se va intampla la Beijing? Simona Halep a abandonat la Wuhan, din cauza problemelor medicale Simona Halep 6WTA) Elena Rybakina 50 WTA), duelul din optimile de finala la Wuhan Open. Partida, programata miercuri, .

BOMBA ZILEI: Programul Casa Verde, SUSPENDAT din cauza suspiciunilor de frauda!

Veste proasta pentru romanii care sperau sa-si instaleze fotovoltaice cu bani de la stat: trebuie sa mai astepte. Programul Casa Verde este suspendat de 18 zile din cauza suspiciunilor de frauda. Si va.

Anunt de ultima ora de la Metrorex! Ce se intampla cu circulatia metrourilor din cauza datoriile catre firma de mentenanta

Serviciile de mentenanta asigurate de compania Alstom nu vor fi suspendate incepand de luni, din cauza datoriilor de 132 de milioane de lei neachitate de catre Metrorex, si nici circulatia trenurilor de metrou nu.

Anunt de ultima ora de la Metrorex! Ce se intampla cu circulatia metrourilor din cauza datoriilor companiei catre firma de mentenanta

Serviciile de mentenanta asigurate de compania Alstom nu vor fi suspendate incepand de luni, din cauza datoriilor de 132 de milioane de lei neachitate de catre Metrorex, si nici circulatia trenurilor de metrou nu.

Probleme grave la Metrorex. Metroul ar putea circula doar dimineata, din cauza unor datorii uriase

Se creeaza un adevarat haos in Bucuresti! Metroul, cea mai singura si rapida cale de a traversa in lung si-n lat Capitala, ar putea sa functioneze numai dimineata. Acest lucru ar fi un total dezastru pentru numerosi oameni care trebuie sa-si aduca micutii la gradinite si de la scoli, caceeasi care mai apoi trebuie sa .

Metrorex: Circulatia trenurilor de metrou nu va fi afectata din cauza datoriilor catre firma de mentenanta O prima transa va fi platita in perioada urmatoare

Metrorex anunta ca activitatea metroului nu va fi suspendata, directorul institutiei avand o discutie cu directorul Alstom in care s-a stabilit ca in perioada imediat urmatoare sa se plateasca o prima transa de 25 de milioane de lei din datoria catre aceasta firma.

Scenariu-soc: Alegerile prezidentiale, amanate din cauza semnaturilor false

Un scenariu socant a fost aruncat in spatiul public de fostul presedinte CCR. Alegerile prezidentiale din noiembrie sa fie amanate pentru ca toate listele depuse de candidatii la prezidentiale contin.

DIN CAUZA CONTRABANDEI CU TIGARI: Balcanii pierd venituri din taxe de 335 de milioane de dolari

Aproximativ 600. 000 de persoane din tarile din fosta Iugoslavie cumpara tigari de pe piata neagra, iar veniturile pierdute anual din taxe se ridica la 306,7 milioane de euro 335,3 milioane de dolari), arata rezultatele unui studiu publicat joi de Institutul Economic din Zagreb.

Vasele de croaziera, interzise in Cannes, din cauza problemelor legate de poluarea aerului

Orasul Cannes, al patrulea mare port de croaziera din Franta, a anuntat ca va interzice cele mai poluante vase de coaziera incepand cu anul viitor, pentru a ameliora calitatea aerului din oras, scrie Euronews.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )