Libnet.ro
UNICEF

01:05

BOMBA ZILEI! Ziua DECISIVA a sosit! Carmen Dan a vorbit despre DEMISIE, inainte de sedinta CRUCIALA a PSD!

B1 B1,
BOMBA ZILEI! Ziua DECISIVA a sosit! Carmen Dan a vorbit despre DEMISIE, inainte de sedinta CRUCIALA a PSD!

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a ajuns in urma cu doar cateva minute la sediul PSD din Kiseleff, unde are loc sedinta Comitetului Executiv. Carmen Dan a fost intrebata daca isi. continuă pe B1

Ce a declarat ministrul Carmen Dan, inainte de sedinta decisiva a PSD

Guvernul este unul politic, iar partidul decide, a declarat luni ministrul Administratiei si Internelor, Carmen Dan. Asa cum am spus si ultima data, cand am discutat despre aceasta, guvernul.

Victor Ponta, scenariu inaintea sedintei CExN: Ori Carmen Dan, ori Mihai Tudose

Fostul premier Victor Ponta a afirmat ca in cadrul CExN este vorba despre o miza mare. Luni se va face o alegere: ori Carmen Dan pleaca de la MAI si Mihai Tudose ramane premier, ori Carmen Dan.

LOVITURA a Parchetului General in DOSARELE PENALE ale CONSILIERULUI lui CARMEN DAN

Ancheta in cazul lui Valentin Riciu, consilierul ministrului de Interne Carmen Dan, a fost extinsa. Cele trei dosare in care apare numele acestuia vor fi verificate de procurorii de la Parchetul.

Carmen Dan nu REGRETA plecarea lui Tudose: Am facut ce trebuia sa fac

Carmen Dan a declarat, la finalul sedintei CEx, ca a facut ce trebuia sa faca, ea fiind considerata principalul motiv pentru care s-a declansat o criza in PSD. Ministrul i-a cerut fostului premier.

Parchetul General: Proceduri prelungite nejustificat in cele doua dosare de la Parchetul Judecatoriei Sectorului 3 care il vizeaza pe Valentin Riciu, consilierul lui Carmen Dan

Parchetul General a decis sa sesizeze Inspectia Judiciara dupa ce, in urma verificarilor efectuate, a constatat ca in cele doua dosare ale lui Valentin Riciu, consilierul ministrului de Interne, Carmen Dan, aflate pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 3 Bucuresti, procedurile s-au prelungit nejustificat, in cele doua cauze nefiind efectuate acte de urmarire penala cu celeritate, ambele fiind repartizate pentru cercetari lucratorilor de politie din cadrul Brigazii Rutiere - Biroul control intern.

Carmen Dan, la sosirea la CEx, intrebata despre demisie: Daca partidul imi va cere, voi face asta

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, la sosirea la sediul PSD, ca daca partidul ii va cere sa demisioneze va face acest lucru. Daca partidul imi va cere, voi face asta,.

Carmen Dan, la sosirea la CEx, intrebata despre demisie: Daca partidul mi va cere, voi face asta

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, la sosirea la sediul PSD, ca daca partidul ii va cere sa demisioneze va face acest lucru, relateaza News. ro.

Fiul lui Carmen Dan se da in stamba pe Facebook: Cu BOASA in Spania, la o sedinta oficiala (FOTO)

Boasa asa o alinta fiul lui Carmen Dan pe ministrul de Interne. Darius Costin Dan are o multime de postari pe Facebook care arata ca este un baiat de bani gata. Doar mama e ministru si,.

Cu BOASA in Spania, la o sedinta oficiala. Fiul lui Carmen Dan SE DA iN STAMBA pe Facebook! Ce A SCRIS despre SEFA de la Interne (FOTO)

Boasa asa o alinta fiul lui Carmen Dan pe ministrul de Interne. Darius Costin Dan are o multime de postari pe Facebook care arata ca este un baiat de bani gata. Doar mama e ministru si,.

Basescu: Carmen Dan a provocat criza, probabil indemnata de Dragnea

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), senatorul Traian Basescu, considera ca actuala criza din Partidul Social Democrat PSD) a fost generata de ministrul de Interne, Carmen Dan. El a declarat, ici.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )