Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ce a declarat ministrul Carmen Dan, inainte de sedinta decisiva a PSD

Antena3 Antena3,
Ce a declarat ministrul Carmen Dan, inainte de sedinta decisiva a PSD

Guvernul este unul politic, iar partidul decide, a declarat luni ministrul Administratiei si Internelor, Carmen Dan. Asa cum am spus si ultima data, cand am discutat despre aceasta, guvernul. continuă pe Antena3

Niculae Badalau spune ca in CEX trebuie sa se decida cine pleaca - premierul Tudose sau ministrul Carmen Dan: Este clar ca unul dintre ei trebuie sa plece

Presedintele executiv PSD, Niculae Badalau, spune ca in sedinta de luni a Comitetului Executiv National trebuie sa se decida cine pleaca - premierul Mihai Tudose sau ministrul de Interne, Carmen Dan. Este clar ca unul dintre ei trebuie sa plece, a afirmat Badalau, duminica seara, la Antena 3. Presedintele executiv al PSD a mai aratat ca si premierul a gresit anuntand public ca nu mai poate lucra cu ministrul de Interne.

Codrin Stefanescu, inainte de sedinta conducerii PSD: Azi e obligatoriu sa gasim solutia finala / Majoritatea isi asuma ce voteaza si minoritatea isi asuma ca majoritatea a decis

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat luni, la intrarea in sediul partidului, ca este nevoie de gasirea unei solutii de compromis, avertizand insa ca orice decizie care se ia va fi o decizie pe care o asumam cu totii si majoritatea o va impune.

De cine este inconjurat ministrul Carmen Dan: Unul din consilieri ar avea trei dosare penale (FOTO, VIDEO)

Scandalul imens provocat in politie de agentul de la rutiera, acuzat de pedofilie, scoate la iveala noi politisti cu dosare penale. Unul dintre consilierii ministrului de Interne, care ani de zile a.

BOMBA ZILEI! Ziua DECISIVA a sosit! Carmen Dan a vorbit despre DEMISIE, inainte de sedinta CRUCIALA a PSD!

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a ajuns in urma cu doar cateva minute la sediul PSD din Kiseleff, unde are loc sedinta Comitetului Executiv. Carmen Dan a fost intrebata daca isi.

Sedinta decisiva in PSD. Comitetul Executiv va decide soarta premierului Mihai Tudose

Mai sunt doar cateva ore inainte de sedinta decisiva din PSD. Liviu Dragnea versus Mihai Tudose, infruntarea din care analistii spun ca doar unul va iesi invingator. Comitetul Executiv.

Trebuia sa plece si Carmen Dan. Sorin Grindeanu INTERVINE in scandalul din PSD

Fostul premier Sorin Grindeanu intervine in scandalul din PSD, acesta incercand sa aiba o pozitie echilibrata. insa, acesta afirma ca ministrul Carmen Dan trebuia sa plece.

VIDEO Petre Daea, inainte de sedinta CEx a PSD, intrebat daca ar trebui sa isi dea demisia premierul: Ce frumos ninge! Zapada pe culturi!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a referit la ninsoare si la zapada de pe culturi atunci cand a intrat in sediul PSD pentru a participa la sedinta CEx. Ia uite ce frumos ninge, zapada pe culturi! le-a spus el jurnalistilor.

Sedinta decisiva in PSD: Mihai Tudose sau Carmen Dan. Unul trebuie sa plece

Astazi, la ora 16:00, social-democratii se intalnesc in sedinta Comitetului Executiv National. Liviu Dragnea ar putea lua in calcul schimbarea premierului Mihai Tudose, potrivit Digi24 .

Badalau: Ce s-a intamplat intre Tudose si Carmen Dan este foarte grav. E clar ca unul dintre ei trebuie sa plece / Pledez pentru functionarea mai departe cu un guvern Tudose, care a functionat bine

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca scandalul public generat de conflictul dintre premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, este un lucru foarte grav si a afirmat ca e clar ca unul dintre ei trebuie sa plece. Intrebat pentru ce solutie va pleda in sedinta Comitetului Executiv de luni pentru detensionarea situatiei din partid, Badalau a spus ca vrea cere o solutie de intelepciune si maturitate, pentru a putea functiona mai departe cu un guvern Tudose care a functionat bine. Emisiunea este in desfasurare.

Carmen Dan nu REGRETA plecarea lui Tudose: Am facut ce trebuia sa fac

Carmen Dan a declarat, la finalul sedintei CEx, ca a facut ce trebuia sa faca, ea fiind considerata principalul motiv pentru care s-a declansat o criza in PSD. Ministrul i-a cerut fostului premier.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )