Libnet.ro
UNICEF

23:45

Fiul lui Carmen Dan se da in stamba pe Facebook: Cu BOASA in Spania, la o sedinta oficiala (FOTO)

B1 B1,
Fiul lui Carmen Dan se da in stamba pe Facebook: Cu BOASA in Spania, la o sedinta oficiala (FOTO)

Boasa asa o alinta fiul lui Carmen Dan pe ministrul de Interne. Darius Costin Dan are o multime de postari pe Facebook care arata ca este un baiat de bani gata. Doar mama e ministru si,. continuă pe B1

Cu BOASA in Spania, la o sedinta oficiala. Fiul lui Carmen Dan SE DA iN STAMBA pe Facebook! Ce A SCRIS despre SEFA de la Interne (FOTO)

Boasa asa o alinta fiul lui Carmen Dan pe ministrul de Interne. Darius Costin Dan are o multime de postari pe Facebook care arata ca este un baiat de bani gata. Doar mama e ministru si,.

Basescu, despre razboiul Carmen Dan-Mihai Tudose: Romania e sfasiata de hienele PSD

Traian Basescu a reactionat la razboiul dintre Carmen Dan si Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook, sustinand ca PSD a devenit un risc pentru Romania. Romania sfasiata de.

Deputatul Catalin Radulescu (PSD): Bravo, Carmen Dan, sah mat! Solicit CEX al partidului retragerea sprijinului politic pentru echipa Tudose-Ciolacu

Bravo, Carmen Dan, sah mat!Ca membru vechi, al partidului meu, PSD, solicit intrunirea de urgenta a CEX -ului, pentru a hotari, daca , dupa iesirea necontrolata si nestatutara a premierului Tudose, mai sustinem echipa Tudose -Ciolacu la guvernare , si daca dupa iesirile repetate in mass- media, contrare pozitiilor partidului, si insubordonarea fata de deciziile partidului , mai pot fi mentinuti in functie, a scris pe contul sau de Facebook deputatul PSD Catalin Radulescu.

BOMBA ZILEI! Ziua DECISIVA a sosit! Carmen Dan a vorbit despre DEMISIE, inainte de sedinta CRUCIALA a PSD!

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a ajuns in urma cu doar cateva minute la sediul PSD din Kiseleff, unde are loc sedinta Comitetului Executiv. Carmen Dan a fost intrebata daca isi.

Victor Ponta, scenariu inaintea sedintei CExN: Ori Carmen Dan, ori Mihai Tudose

Fostul premier Victor Ponta a afirmat ca in cadrul CExN este vorba despre o miza mare. Luni se va face o alegere: ori Carmen Dan pleaca de la MAI si Mihai Tudose ramane premier, ori Carmen Dan.

LOVITURA a Parchetului General in DOSARELE PENALE ale CONSILIERULUI lui CARMEN DAN

Ancheta in cazul lui Valentin Riciu, consilierul ministrului de Interne Carmen Dan, a fost extinsa. Cele trei dosare in care apare numele acestuia vor fi verificate de procurorii de la Parchetul.

Carmen Dan nu REGRETA plecarea lui Tudose: Am facut ce trebuia sa fac

Carmen Dan a declarat, la finalul sedintei CEx, ca a facut ce trebuia sa faca, ea fiind considerata principalul motiv pentru care s-a declansat o criza in PSD. Ministrul i-a cerut fostului premier.

Parchetul General: Proceduri prelungite nejustificat in cele doua dosare de la Parchetul Judecatoriei Sectorului 3 care il vizeaza pe Valentin Riciu, consilierul lui Carmen Dan

Parchetul General a decis sa sesizeze Inspectia Judiciara dupa ce, in urma verificarilor efectuate, a constatat ca in cele doua dosare ale lui Valentin Riciu, consilierul ministrului de Interne, Carmen Dan, aflate pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 3 Bucuresti, procedurile s-au prelungit nejustificat, in cele doua cauze nefiind efectuate acte de urmarire penala cu celeritate, ambele fiind repartizate pentru cercetari lucratorilor de politie din cadrul Brigazii Rutiere - Biroul control intern.

Ce a declarat ministrul Carmen Dan, inainte de sedinta decisiva a PSD

Guvernul este unul politic, iar partidul decide, a declarat luni ministrul Administratiei si Internelor, Carmen Dan. Asa cum am spus si ultima data, cand am discutat despre aceasta, guvernul.

Carmen Dan, la sosirea la CEx, intrebata despre demisie: Daca partidul imi va cere, voi face asta

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, la sosirea la sediul PSD, ca daca partidul ii va cere sa demisioneze va face acest lucru. Daca partidul imi va cere, voi face asta,.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )