Libnet.ro
UNICEF

13:00

Bono, cel mai bogat star pop-rock din lume. Ce avere are cantaretul

România Liberă România Liberă,
Bono, cel mai bogat star pop-rock din lume. Ce avere are cantaretul

Bono, solistul trupei irlandeze U2, a devenit cel mai bogat star pop-rock din lume, gratie actiunilor pe care le detine in compania ce administreaza reteaua de socializare Facebook. continuă pe România Liberă

Bono a devenit cel mai bogat star pop-rock din lume gratie actiunilor Facebook

Bono, solistul trupei irlandeze U2, a devenit cel mai bogat star pop-rock din lume gratie actiunilor pe care le detine in compania care administreaza reteaua sociala Facebook, scrie Mediafax.

China a semnat un acord de 4,3 miliarde de dolari cu cel mai bogat om al Africii, Aliko Dangote

O companie de stat chineza din domeniul ingineriei a incheiat un acord de 4,3 mld. dolari privind construirea de fabrici pentru o firma nigeriana din sectorul cimentului detinuta de cel mai bogat om al Africii,.

Cel mai bogat roman nu este lasat afara din inchisoare. Ce variante mai are Ioan Niculae

Magnatul Ioan Niculae va mai sta in inchisoare cel putin o luna si jumatate. Magistratii de la Judecatoria Gaesti, care i-au respins cererea de eliberare conditionata formulata in data de 20 septembrie. Judecatorul care s-a ocupat de caz a stabilit ca nu au fost indeplinite temeiurile legale pentru eliberarea conditionata.

Cel mai bogat roman ramane in inchisoare

UPDATE - Omul de afaceri Ioan Niculae ramane in inchisoare, au decis magistratii. Omul de afaceri Ioan Niculae afla azi daca va fi eliberat conditionat din inchisoare. Cererea avocatilor este motivata de.

Ion Tiriac vine langa FRF. Cel mai bogat roman intra in fotbalul romanesc

Federatia Romana de Fotbal va oficializa astazi un nou parteneriat cu firma auto a celui mai bogat om de afaceri roman.

Mirel Radoi, desfiintat! Cel mai dur atac, dupa eliminarea din Europa League

Steaua a ratat calificarea in grupele Europa League dupa a ce pierdut duelul cu Rosenborg, scor 3-1 la general. Adi Matei, fost jucator la Steaua, il critica pe Radoi, pe care il considera vinovat de.

Enel Green Power va deveni cel mai mare producator de energie solara din Brazilia

Compania italiana Enel Green Power EGP), prezenta si pe piata din Romania, a anuntat luni ca va deveni cel mai mare producator de energie solara din Brazilia dupa ce va investi 600 de milioane de dolari pentru constructia a trei noi parcuri fotovoltaice in aceasta tara, informeaza AFP.

Cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est da in judecata Turcia

OMV, cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, a dat in judecata Turcia si pe premierul Ahmet Davutoglu, solicitand despagubiri pentru retragerea din proiectul de constructie a.

Cel mai poluat loc de pe glob: lacul din Muntii Ural, considerat iadul pe Pamant

Cel mai toxic loc din lume se afla la sud de Muntii Ural, in Rusia, fiind considerata zona cu cea mai mare incarcatura de radiatii radioactive.

Mar sau portocala? Care este cel mai sanatos fruct

Pentru multi dintre noi, marul si portocale sunt fructele pe care le avem mai mereu la indemana, numarandu-se si printre primele optiuni atunci cand cumparam fructe. Insa care dintre acestea este cel mai sanatos?!Sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )