Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bonurile castigatoare la extragerea loteriei fiscale din luna mai

Adevărul Adevărul,
Bonurile castigatoare la extragerea loteriei fiscale din luna mai

Bonurile in valoare de 144 lei emise pe 18 aprilie au iesit castigatoare la extragerea lunara a loteriei fiscale, astfel incat toate persoanele care detin astfel de bonuri isi pot revendica premiul printr-o cerere depusa la ANAF in urmatoarele 30 de zile, fondul total de un milion de lei fiind impartit la maxim 100 de premianti. continuă pe Adevărul

Rezultate Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile castigatoare

Bonurile fiscale emise in data de 18 aprilie 2017, cu o valoare de 144 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica. Rezultate Loteria bonurilor fiscale.

LOTO. Report urias la LOTO la extragerea din 21 mai. Care sunt numerele castigatoare la LOTO

LOTO 6 din 49. Duminica, 21 mai, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. LOTO 6 din 49. La tragerile loto de joi, 18 mai, Loteria Romana a acordat 13. 785 de castiguri in.

Comuna din care pleaca primii cartofi timpurii spre pietele din Romania. Cum au reusit localnicii performanta de a recolta tuberculii cu o luna mai devreme

Nisipurile din campia Dunarii coc cei dintai cartofi timpuri romanesti. Fermierii din comuna doljeana Calarasi vor sa invinga concurenta din import, asa ca au facut tot posibilul sa fie primii cu marfa pe piata.

Marine Le Pen, perdanta cursei prezidentiale din Franta, va candida alegerile parlamentare din luna iunie

Fosta candidata la presedintia din Franta, Marine Le Pen, a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din luna iunie, sustine AFP, potrivit Mediafax.

Un medic din cadrul MAI este cercetat pentru violenta in familie, dupa ce si-a batut copilul olimpic. Martorii: A iesit copilul afara tipand, ea dupa el ca sa stea sa-l spele de sange

Un medic stomatolog din cadrul Centrului Medical Judetean Gorj al Ministerului Afacerilor Interne, este cercetat de politisti pentru violenta in familie, dupa ce, joi, si-ar fi batut fiul de 13 ani, in scara blocului. O vecina ar fi alertat politia, transmite Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )