Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rezultate Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile castigatoare

Antena3 Antena3,
Rezultate Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile castigatoare

Bonurile fiscale emise in data de 18 aprilie 2017, cu o valoare de 144 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica. Rezultate Loteria bonurilor fiscale. continuă pe Antena3

Loteria bonurilor fiscale. Cine sunt castigatorii extragerii de duminica, 21 mai

Duminica, 21 mai, de la ora 18,50, se desfasoara o noua editie a Loteriei Bonurilor Fiscale.

LOTO 6 din 49 din 18 mai 2017. Care sunt numerele castigatoare la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc

LOTO, joi, 18 mai, 2017. LOTERIA ROMANA continua seria extragerilor la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La tragerile de duminica, 14 mai, Loteria Romana a acordat.

LOTO 6 din 49 din 21 mai 2017. Care sunt numerele castigatoare la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc

LOTO 6 din 49. Duminica, 21 mai, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. LOTO 6 din 49. La tragerile loto de joi, 18 mai, Loteria Romana a acordat 13. 785 de castiguri in.

Bonurile castigatoare la extragerea loteriei fiscale din luna mai

Bonurile in valoare de 144 lei emise pe 18 aprilie au iesit castigatoare la extragerea lunara a loteriei fiscale, astfel incat toate persoanele care detin astfel de bonuri isi pot revendica premiul printr-o cerere depusa la ANAF in urmatoarele 30 de zile, fondul total de un milion de lei fiind impartit la maxim 100 de premianti.

Restrictii rutiere sambata in Capitala pentru Marsul Normalitatii si Marsul Diversitatii. Care sunt zonele inchise circulatiei

In Bucuresti se vor organiza astazi mai multe evenimente, printre care Marsul Diversitatii si Marsul Normalitatii, Brigada Rutiera a Capialei instituind restrictii de circulatie pe durata desfasurarii acestor evenimente.

Seiful apocalipsei, in care sunt adapostite semintele lumii de dezastrele naturale, a fost inundat

Fortareata in care au fost adapostite cele mai importante seminte ale lumii a fost inundata dupa ce permafrostul s-a topit. Desi nu s-au pierdut semintele, capacitatea blocului de piatra de a oferi protectie impotriva tuturor dezastrelor este acum aminintata de schimbarile climatice, informeazaThe Guardian.

CERT-RO: Peste 500 de IP-uri din Romania au fost afectate de virusul WannaCry. Care sunt cele mai afectate judete

Numarul de IP-uri afectate din Romania de ransomware-ul WannaCry a ajuns la 514, zece dintre acestea apartinand unor institutii publice, dar nu se poate preciza daca sunt implicate.

Care sunt superlativele Bookfest 2017

Peste un milion de carti vor fi la Bookfest saptamana viitoare, de pe 24 pana pe 28 mai, cu cateva mii de titluri noi si reduceri de pana la 80% din pretul de coperta. Cei mai importanti autori si personalitati publice ii vor intampina pe vizitatorii celui mai important salon de carte din Romania. Copiii sunt rasfatatii editiei Bookfest de anul acesta, editurile participante le-au pregatit o sumedenie de surprize, concursuri, ateliere stiintifice, desene pe asfalt sau piese de teatru. Ambasadorii Suediei, Israelului si Statelor Unite, consilierul prezidential pentru Cultura precum si procurorul general al Romaniei vin la Bookfest chiar din prima zi.

Noua lege RCA ofera posibilitatea persoanelor prejudiciate sa aleaga modul in care sunt despagubite

Noua lege care reglementeaza piata asigurarilor auto obligatorii RCA prevede un mecanism corect de despagubire a victimelor accidentelor de circulatie, prejudiciile suferite fiind stabilite fie de judecator, fie pe cale amiabila, potrivit unui comunicat de presa al Asociatiei Victimelor Accidentelor de Circulatie AVAC).

Guvernul a adoptat proiectul Legii Preventii: Care sunt cele 267 de contraventii ce sunt reglementate prin acest act

Guvernul a adoptat joi si trimis la Parlament pentru dezbatere si aprobare proiectul Legii Preventiei prin care se creaza legislatia necesara pentru educarea si informarea operatorilor economici identificarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )