Libnet.ro
UNICEF

16:00

Marine Le Pen, perdanta cursei prezidentiale din Franta, va candida alegerile parlamentare din luna iunie

România Liberă România Liberă,
Marine Le Pen, perdanta cursei prezidentiale din Franta, va candida alegerile parlamentare din luna iunie

Fosta candidata la presedintia din Franta, Marine Le Pen, a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din luna iunie, sustine AFP, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Anuntul facut de Marine Le Pen dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale din Franta

Marine Le Pen, fosta candidata la presedintie, invinsa in finala de Emmanuel Macron, si conducatoare a Frontului National, si-a anuntat joi seara candidatura la alegerile parlamentare din luna.

Klaus Iohannis, despre seara alegerilor prezidentiale din 2009: Cred ca lucrurile vor fi lamurite de aceasta comisie parlamentara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca ceea ce s-a intamplat in seara alegerilor prezidentiale din 2009 va fi lamurit de comisia parlamentara care s-a constituit.

Senatorul PSD Adrian Tutuianu: La comisia privind alegerile prezidentiale din 2009 trebuie lamurita si situatia votului de la unele ambasade

Senatorul PSD Adrian Tutuianu a anuntat ca la Comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009 trebuie lamurita si situatia votului de la unele ambasade ale Romaniei din strainatate.

Traian Basescu, despre anchetarea alegerilor prezidentiale din 2009: Ma voi duce la Comisie doar daca audierea va fi publica

Senatorul PMP Traian Basescu a declarat ca se va duce, daca va fi chemat, la Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, dar numai daca audierea sa va fi publica.

Scandal PSD- Opozitie la comisia de ancheta asupra alegerilor prezidentiale din 2009. Presa nu va avea acces la lucrari

Prima sedinta a Comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 a inceput, miercuri, la Parlament, cu dispute intre putere si opozitie pe tema prezentei supleantilor la lucrari.

Miercuri are loc prima reuniune a Comisiei parlamentare de ancheta asupra alegerilor prezidentiale din 2009

Miercuri de la ora 12 este programata prima reuniune a Comisiei parlamentare de ancheta asupra alegerilor prezidentiale din 2009.

Donald Trump, despre ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA: Este cea mai mare vanatoare de vrajitoare impotriva unui politician din istoria americana!

Presedintele american Donald Trump sustine ca ancheta privind ingerintele Rusiei in campania prezidentiala din 2016 reprezinta cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria americana.

Scandal PSD-Opozitie, la Comisia de ancheta asupra alegerilor prezidentiale din 2009. Lucrarile vor fi secrete, iar presa nu va avea acces.Lista audierilor de saptamana viitoare: Dan Andronic si Ana Maria Patru, primii chemati

Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile din 2009 a stabilit lista invitatilor pentru audierile de saptamana viitoare, a anuntat presedintele Mihai Fifor.

Scandal PSD-Opozitie la comisia de ancheta asupra alegerilor prezidentiale din 2009. A fost stabilita lista audierilor de saptamana viitoare

Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile din 2009 a stabilit lista invitatilor pentru audierile de saptamana viitoare, a anuntat presedintele Mihai Fifor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )