Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bonus de 500euro pentru pesonalul medical din tara care trateaza pacienti infectati cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Bonus de 500euro pentru pesonalul medical din tara care trateaza pacienti infectati cu coronavirus

Tot personalul medical din tara care trateaza pacienti infectati cu coronavirus va primi un bonus lunar in valoare de 500 de euro. Decizia a fost luata, astazi, in cadrul unei videoconferinte la care au participat presedintele Iohannis si premierul Ludovic Orban. continuă pe Antena3

Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus. Lista de la Ministerul Sanatatii

Din momentul declansarii pandemiei cu COVID-19 autoritatile romane au incercat sa limiteze efectele si raspandirea virusului, instaurand starea de urgenta dar si prin modificare profilului unor spitale, la nivel national. Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus Prin noile Ordonante Militare emise de autoritati, o parte din spitalele .

Un producator roman de energie doneaza peste 2 milioane de euro pentru sapte spitale din tara

Un producator roman de energie a anuntat ca va dona o suma de peste 2 milioane de euro pentru a sprijini spitalele din tara in aceasta perioada de pandemie de coronavirus.

Care este singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus. Cum au reusit si ce masuri au luat locuitorii

Muntenegru este singura tara din Europa fara niciun caz confirmat de coronavirus, pandemia care a afectat peste 170. 000 de oameni in intreaga lume si a dus la decesul a 6000 de oameni, scrie Mediafax. Care este singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus Muntenegru este situata la numai 300 de kilometri din .

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

Medic ginecolog din Iasi care vrea sa mearga voluntar la Spitalul Suceava, neglijat de autoritati si avertizat de colegi

Un medic ginecolog din Iasi care s-a oferit voluntar pentru a merge la Spitalul Judetean Suceava, unde situatia este extrem de grava, spune ca solicitarea sa a ramas fara raspuns de la autoritati. in plus, persoane din conducerea spitalului in care lucreaza ar fi avertizat-o ca daca pleaca acolo, nu va mai putea profesa in Iasi, scrie Mediafax.

Primul oras din China care a interzis consumul de carne de pisica si caine. Decizia a fost luata in urma pandemiei de coronavirus

Shenzhen este primul oras din China care a interzis consumul de carne de caine si pisica, in urma pandemiei de coronavirus.

AGENTIILE DE PRESA: Coreea de Sud lanseaza campania pentru alegerile legislative din 15 aprilie

In Coreea de Sud a inceput joi campania oficiala pentru alegerile legislative din 15 aprilie si este de asteptat ca evaluarea raspunsului guvernamental la pandemia cu noul coronavirus sa constituie o tema majora, relateaza Yonhap si Kyodo.

Shenzhen devine primul oras din China care interzice consumul carnii de pisica si caine

Shenzhen devine primul oras din China care interzice comercializarea si consumul carnii de pisica si caine, urmand ca noua lege sa intre in vigoare la 1 mai, potrivit BBC News. Decizia vine in contextul in care epidemia de coronavirus a fost legata de consumul de carne de pe pietele de animale salbatice ceea ce a determinat autoritatile de la Beijing sa le interzica, la inceputul lunii februarie.

Federatia Solidaritatea Sanitara cere introducerea purtarii mastii chirurgicale si a manusilor pentru toti salariatii din spitalele publice

Federatia Solidaritatea Sanitara solicita Ministerului Sanatatii introducerea purtarii mastii chirurgicale si a manusilor ca masura minima de precautie impotriva COVID-19 pentru toti salariatii din spitalele publice.

UE anunta un sprijin de urgenta pentru partenerii sai din Balcanii de Vest in lupta impotriva Covid-19

Comisia Europeana a anuntat luni un sprijin imediat pentru Balcanii de Vest in suma de pana la 38 de milioane de euro pentru ca statele din regiune sa faca fata situatiei de urgenta din domeniul sanatatii cauzate de coronavirus, informeaza un comunicat al Reprezentantei CE in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )