Libnet.ro
UNICEF

10:31

BOR il pregateste pe Arsenie Boca pentru sfintenie. Nu e monetar sa fii impotriva propriilor credinciosi

Adevărul Adevărul,
BOR il pregateste pe Arsenie Boca pentru sfintenie. Nu e monetar sa fii impotriva propriilor credinciosi

Devenit un adevarat fenomen, cu zeci de mii de pelerini ce ajung anual la manastirea Prislop, parintele Arsenie Boca ar putea intra in randul sfintilor recunoscuti de Biserica Ortodoxa Romana. continuă pe Adevărul

Sfantul Sinod aproba transmiterea propunerii de sanctificare a parintelui Arsenie Boca catre Subcomisia sinodala pentru canonizarea sfintilor romani. Ce le cere BOR credinciosilor sa faca

Informatii de ultim moment de la Biserica Ortodoxa Romana BOR) cu privire la canonizarea lui Arsenie Boca. Patriarhia anunta ca a apr.

Arsenie Boca, mai aproape de a fi sfant: cat de optimisti sunt oficialii BOR. Marturiile sunt contradictorii

Cu un pic de noroc, Arsenie Boca ar putea primi titlul de sfant, pe care si-l doresc foarte multi crestini ortodocsi din Romania. Procesul este insa unul mult mai anevoios decat ai crede la prima vedere. Transformarea parintelui Arsenie Boca in sfant a fost initiata in urma cu ceva timp, dar abia acum a ajuns .

Sinodul BOR ia in calcul canonizarea lui Arsenie Boca, la propunerea Mitropoliei Ardealului

Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane a luat act de propunerea Sinodului mitropolitan al Mitropoliei Ardealului de canonizare a parintelui Arsenie Boca si a aprobat, luni, transmiterea propunerii unei comisii pentru canonizarea sfintilor.

Propunerea de canonizare a parintelui Arsenie Boca a ajuns la BOR. Ce au anuntat reprezentantii Sfantului Sinod

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane BOR) a luat act, luni, de propunerea Sinodului mitropolitan al Mitropoliei Ardealului de canonizare a parintelui Arsenie Boca si le recomanda clericilor si.

Sinodul BOR a luat act de propunerea de canonizare a parintelui Arsenie Boca

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane BOR) a luat act, luni, de propunerea Sinodului mitropolitan al Mitropoliei Ardealului de canonizare a parintelui Arsenie Boca si le recomanda clericilor si credinciosilor ca, pana la luarea unei decizii finale, sa astepte rezultatul subcomisiei sinodale.

BLESTEM la mormantul lui ARSENIE BOCA! A patit-o dupa ce a refuzat sa se ROAGE! Toata Romania e iN STARE DE SOC

Intamplare socanta la mormantul lui Arsenie Boca. O povestire adevarata a fost marturisita de Parintele Pantelimon Munteanu in cartea sa publicata in anul 2012. O tanara care se.

Ce spune Patriarhia Romana despre canonizarea lui Arsenie Boca

Biserica Ortodoxa Romana ia in calcul canonizarea Parintelui Arsenie Boca. S-a luat act de propunereaSinodului mitropolitan al Mitropoliei Ardealuluide canonizare a parintelui Arsenie Boca si de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3295 seconds )