Libnet.ro
UNICEF

18:45

BOR respinge CANONIZAREA Regelui Mihai

B1 B1,
BOR respinge CANONIZAREA Regelui Mihai

Dan Badic, fostul sefal Casei Regale a Romaniei, a facutvineri o propunere senzationala, cerandcanonizarea Regelui Mihai I. Biserica Ortodoxa Romana a dat lamuriri,. continuă pe B1

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea regelui Mihai! Regele Mihai I va deveni Sfantul Mihai I?

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a declarat ca va propune canonizarea regelui Mihai. Dan Badic vrea sa mearga cu propunerea la Patriarhul Daniel. Tot el spune ca ar fi nevoie de 50. 000 de semnaturi.

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea regelui Mihai

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a declarat, pentru TVR, ca va propune canonizarea regelui Mihai. Judecand, in acelasi timp, suferinta surghiunului regal de 70 de ani, acest om este un sfant, spune Dan Badic, apropiat al regelui Mihai.

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea Regelui Mihai

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a anuntat ca va propune canonizarea Regelui Mihai. Judecand, in acelasi timp, suferinta surghiunului regal de 70 de ani, acest om este un.

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea regelui Mihai

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a anuntat ca va propune canonizarea regelui Mihai.

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea regelui Mihai

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a declarat pentru TVR ca va propune canonizarea regelui Mihai, relateaza News. ro.

Se cere canonizarea Regelui Mihai. Ce spune Biserica Ortodoxa despre aceasta solicitare

Regele Mihai nu poate fi canonizat, a spus purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, duminica, la Antena 3, acesta explicand si de ce nu poate da curs solicitarii fostului.

Mister: De ce TAC CASELE REGALE EUROPENE la moartea Regelui Mihai?

Moartea regelui Mihai nu a fost lipsita de mistere si contradictii care par sa se adanceasca pe zi ce trece. Trecand cu vederea balbaielile si contradictiile aparute cu prilejul.

Primele repetitii la Palatul Regal, pentru ceremonia funerara a Regelui Mihai- VIDEO

Repetitii pentru ziua in care trupul regelui Mihai va fi purtat pe un afet de tun de la Palatului Regal la Patriarhie au loc, duminica, in fata Palatului, iar traficul rutier este deviat. Sute de milita.

PSD Dolj iese in strada, duminica, pentru o actiune de comemorare a regelui Mihai, la Craiova

PSD Dolj a anuntat ca va mobiliza, duminica, toate structurile din judet, primarii si consilierii, pentru a-i aduce un omagiu regelui Mihai, in Piata Tricolorului din Craiova. Actiunea de omagiere este programata la ora 11. 00, la bustul regelui Mihai din Piata Tricolorului, transmite news. ro.

R. Moldova: Maia Sandu propune ca o strada importanta din Chisinau sa reprimeasca numele regelui Mihai

Partidul Actiune si Solidaritate din Republica Moldova, condus de Maia Sandu, propune ca o strada importanta din capitala Chisinau sa reprimeasca numele Regelui Mihai.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )