Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se cere canonizarea Regelui Mihai. Ce spune Biserica Ortodoxa despre aceasta solicitare

Antena3 Antena3,
Se cere canonizarea Regelui Mihai. Ce spune Biserica Ortodoxa despre aceasta solicitare

Regele Mihai nu poate fi canonizat, a spus purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, duminica, la Antena 3, acesta explicand si de ce nu poate da curs solicitarii fostului. continuă pe Antena3

BOR respinge CANONIZAREA Regelui Mihai

Dan Badic, fostul sefal Casei Regale a Romaniei, a facutvineri o propunere senzationala, cerandcanonizarea Regelui Mihai I. Biserica Ortodoxa Romana a dat lamuriri,.

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea regelui Mihai! Regele Mihai I va deveni Sfantul Mihai I?

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a declarat ca va propune canonizarea regelui Mihai. Dan Badic vrea sa mearga cu propunerea la Patriarhul Daniel. Tot el spune ca ar fi nevoie de 50. 000 de semnaturi.

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea regelui Mihai

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a declarat, pentru TVR, ca va propune canonizarea regelui Mihai. Judecand, in acelasi timp, suferinta surghiunului regal de 70 de ani, acest om este un sfant, spune Dan Badic, apropiat al regelui Mihai.

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea Regelui Mihai

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a anuntat ca va propune canonizarea Regelui Mihai. Judecand, in acelasi timp, suferinta surghiunului regal de 70 de ani, acest om este un.

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea regelui Mihai

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a anuntat ca va propune canonizarea regelui Mihai.

Fostul sef al Casei Regale propune canonizarea regelui Mihai

Dan Badic, fost director al Casei Regale, a declarat pentru TVR ca va propune canonizarea regelui Mihai, relateaza News. ro.

Un portret al Regelui Mihai a fost ascuns mai bine de o jumatate de secol intr-o biserica din Dolj: Tabloul a fost scos la lumina abia dupa caderea regimului comunist(VIDEO)

Un portret al Regelui Mihai a fost ascuns mai bine de o jumatate de secol intr-o biserica din Dolj, pentru a nu fi distrus de comunistii. in satul doljean Salcia, executantii Partidului Comunist au.

Istoricul britanic declarat persona non grata de Ceausescu: Actiunile Regelui Mihai au permis respingerea fortelor germane si maghiare din Romania

Unul dintre cei mai apreciati istorici contemporani la nivel mondial, profesor la prestigioasa Universitate Georgetown din Washington, autor a mai multe carti despre istoria romanilor, inclusiv o carte despre Ion Antonescu, profesorul Dennis Deletant a acordat un interviu in care vorbeste despre personalitatea Regelui Mihai si despre importanta sa in istorie.

Mesajul emotionant transmis de medicul roman declarat cel mai bun angajat al celui mai mare spital din Londra despre moartea Regelui Mihai

Medicul Roxana Hotoboc, care a fost declarat cel mai bun angajat in luna februarie al celui mai mare spital din Londra, a transmis un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook cu privire la disparitia Regelui Mihai.

Schimbari in programul funeraliilor Regelui Mihai: Sicriul cu trupul neinsufletit al fostului suveran va fi transportat cu Trenul Regal pana la Curtea de Arges. Ora inmormantarii, incerta

Familia Regala a Romaniei a transmis sambata noi informatii despre programul funeraliilor Regelui Mihai. Astfel, potrivit unui comunicat de presa publicat pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )