Libnet.ro
UNICEF

10:45

Primele repetitii la Palatul Regal, pentru ceremonia funerara a Regelui Mihai- VIDEO

Antena3 Antena3,
Primele repetitii la Palatul Regal, pentru ceremonia funerara a Regelui Mihai- VIDEO

Repetitii pentru ziua in care trupul regelui Mihai va fi purtat pe un afet de tun de la Palatului Regal la Patriarhie au loc, duminica, in fata Palatului, iar traficul rutier este deviat. Sute de milita. continuă pe Antena3

Sute de persoane, sambata, la Palatul Regal, pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Mihai

Sute de oameni au venit si sambata sa-i aduca un ultim omagiu Majestatii Sale Regele Mihai. Cu lacrimi in ochi, romanii au adus flori si au aprins lumanari in locul unde, in urma cu 77 de ani, Regele Mihai depunea juramantul, transmite Digi 24.

Schimbare de ultima ora privind ceremonia funerara a Regelui Mihai: Trupul neinsufletit, dus cu trenul regal la Curtea de Arges

Schimbare de ultima ora in ce priveste ceremoniile funerare ale Regelui Mihai. Sambata viitoare, in ziua inmormantarii, regele va fi dus cu trenul regal, de la Palatul Regal la Curtea.

Repetitii in fata Palatului Regal pentru funeraliile Regelui Mihai

Traficul rutier este restrictionat duminica dimineata, in fata Palatului Regal din Capitala, unde au loc repetitii pentru funeraliile Regelui Mihai, informeaza Adevarul. Repetitii in fata.

Repetitii in fata Palatului Regal pentru funeraliile Regelui Mihai: Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat

Traficul rutier este restrictionat duminica dimineata, in fata Palatului Regal din Capitala, unde au loc repetitii pentru funeraliile Regelui Mihai, informeaza Adevarul. Potrivit datelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )