Libnet.ro
UNICEF

01:05

Borbely vrea o mai mare implicare parlamentara in energia regenerabila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Borbely vrea o mai mare implicare parlamentara in energia regenerabila

Trebuie intarit rolul parlamentelor in elaborarea strategiilor privind schimbarile climatice si energia regenerabila, a declarat, saptamana aceasta, la New York, Laszlo Borbely, presedintele Comisiei pentru politica externa a Camerei Deputatilor, arata un comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

UPS, cea mai mare companie de curierat din lume, vrea sa investeasca un miliard de euro in Europa

United Parcel Service UPS), cea mai mare companie de curierat din lume, vrea sa investeasca un miliard euro in Europa, pentru a-si extinde reteaua, in conditiile in care unul dintre principalii competitori, FedEx, a anuntat saptamana trecuta ca va prelua firma olandeza TNT pentru 4,4 miliarde euro, scrie Mediafax.

Cel mai mare concurs de alergare din Transilvania care aduna sportivi din toata lumea: Maratonul International AROBS

Peste 3500 de sportivi, amatori si profesionisti, sunt asteptati duminica aceasta, 19 aprilie, pe stadionul Cluj Arena, la Maratonul International AROBS Cluj, cel mai mare concurs de alegare din Transilvania. Evenimentul reuneste atleti din 23 de tari si a ajuns la a cincea editie, fiind organizat de Runners Club.

Nokia cumpara Alcatel - Lucent cu peste 15 MLD. euro, in cea mai mare tranzactie din industrie din ultimii 16 ani

Nokia, unul dintre cei mai mari jucatori specializati in sisteme de retele la nivel global si candva cel mai mare producator de telefoane din lume, a achizitionat concurentul francez Alcatel - Lucent in schimbul sumei de 15,6 miliarde de euro 16,6.

Editie Speciala. Ministrul Apararii explica de ce a emis CEA MAI MARE ALARMA MILITARA din ultimii 10 ani

Cea mai mare alarma militara din ultimii 10 ani in Romania a fost data marti seara. Peste 3. 000 de militari si 500 de tancuri au fost mobilizate de Ministerul Apararii in cel mai mare exercitiu militar.

incepe NexT, cel mai mare festival de scurtmetraje din Romania

Cel mai mare festival de scurtmetraje din Romania, ajuns la editia a noua, se deschide oficial azi de la ora 19. 30, la Cinema Studio din Bucuresti. Pana pe 19 aprilie, Festivalul International de Film NexT vine cu 146 dintre cele mai noi si mai bune filme scurte recente, in nu mai putin de 17 sectiuni, zeci de invitati speciali, seminarii si petreceri, in opt locatii diferite.

FOTO VIDEO Pastele romanesc, sarbatorit la bordul celui mai mare vas de croaziera din lume

Pastele a fost sarbatorit si pe apele Atlanticului. Aproximativ 50 de romani care lucreaza pe Oasis Of The Seas, cel mai mare vas de croaziera din lume, s-au mobilizat si au gatit la bord mancaruri traditionale romanesti.

Galca: Pierderea cea mai mare este accidentarea lui Tanase

Tehnicianul echipei Steaua, Constantin Galca, a declarat duminica seara, dupa meciul cu Astra Giurgiu, scor 0-0, ca pentru formatia sa pierderea cea mai mare o reprezinta accidentarea lui Cristian.

Orase disparute din Romania. Legenda Orasului de Floci, cel mai mare centru comercial din Evul Mediu romanesc

Situat la gura de varsare a raului Ialomita in Dunare, Orasul de Floci a fost in trecut cel mai important centru comercial din Tara Romaneasca. Fosta asezare medievala este trecut pe lista de orase disparute din Romania inca din secolul XIX, iar aici se presupune ca s-a nascut voievodul Mihai Viteazul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )