Libnet.ro
UNICEF

21:00

Editie Speciala. Ministrul Apararii explica de ce a emis CEA MAI MARE ALARMA MILITARA din ultimii 10 ani

Antena3 Antena3,
Editie Speciala. Ministrul Apararii explica de ce a emis CEA MAI MARE ALARMA MILITARA din ultimii 10 ani

Cea mai mare alarma militara din ultimii 10 ani in Romania a fost data marti seara. Peste 3. 000 de militari si 500 de tancuri au fost mobilizate de Ministerul Apararii in cel mai mare exercitiu militar. continuă pe Antena3

Morosanu face tocanita knock out, iar Adda pregateste o reteta hit, intr-o editie speciala Mama mea gateste mai bine

Cove si Horia Virlan va invita, de la 20:30, intr-o editie speciala de Paste a emisiunii Mama mea gateste mai bine, in care vedetele se intrec intr-o competitie sub presiune.

ROMANII AU TALENT 2015: Editie speciala in duminica de Paste

Postul Pro Tv va difuza, duminica, in prima zi de Paste, o editie speciala a emisiunii Romanii au talent.

Arsenie Boca si cea mai profunda lectie: Cand viata pare cumplita, fa-ti un ceai si bea-l din cea mai draguta ceasca

Cea mai cunoscuta povestire relatata de parintele Arsenie Boca are menirea sa le aduca alinare celor aflati in suferinta. Pilda cescutei de ceai, spusa de duhovnicul de la Prislop, le arata oamenilor ce pot face daca viata li se pare grea si sunt loviti, batuti si impinsi aproape fara mila, cand lumea pare ca se invarteste necontrolat si cand simt ca se afla intr-o suferinta ingrozitoare.

UPS, cea mai mare companie de curierat din lume, vrea sa investeasca un miliard de euro in Europa

United Parcel Service UPS), cea mai mare companie de curierat din lume, vrea sa investeasca un miliard euro in Europa, pentru a-si extinde reteaua, in conditiile in care unul dintre principalii competitori, FedEx, a anuntat saptamana trecuta ca va prelua firma olandeza TNT pentru 4,4 miliarde euro, scrie Mediafax.

Un nou record mondial: O profesoara din Berlin de 65 de ani va deveni cea mai in varsta mama de cvadrupleti din lume (VIDEO)

O profesoara de limba engleza din Berlin este pe cale de a dobori un record modial. La 65 de ani, femeia mai are cateva luni pana va deveni cea mai in varsta mama din lume, potrivit B1 TV. Pentru mai bine de un .

Galca: Pierderea cea mai mare este accidentarea lui Tanase

Tehnicianul echipei Steaua, Constantin Galca, a declarat duminica seara, dupa meciul cu Astra Giurgiu, scor 0-0, ca pentru formatia sa pierderea cea mai mare o reprezinta accidentarea lui Cristian.

Patriarhul Daniel: invierea Mantuitorului nostru Iisus Hristos - cea mai mare sarbatoare a Ortodoxiei

Invierea Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos este cea mai mare sarbatoare a Ortodoxiei, a spus patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, in cuvantul de invatatura rostit la slujba invierii de.

Hristos a inviat! invierea Domnului, cea mai mare sarbatoare a crestinilor

Credinciosii din intreaga lume sarbatoresc invierea Mantuitorului. Cea mai mare sarbatoare a crestinatatii ii gaseste pe romani cu masa plina de cozonaci, oua rosii, pasca si alte bunatati.

Editie Speciala: De Paste, Iohannis in Madeira, Ponta la New York

Atat premierul, cat si presedintele au decis sa nu isi petreaca sarbatorile pascale in tara. Fiecare si-a ales ca destinatie un loc cat mai departe de Romania. Presedintele isi petrece sarbatorile.

Romanii au talent, editie speciala de Paste, in aceasta seara

Romanii au talent va avea un nou episod in aceasta seara, de la ora 20:30, la Pro TV, cu prilejul sarbatorii de Paste. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )