Libnet.ro
UNICEF

19:45

Boris Becker si campioni ai sportului romanesc se intrec cu cei mai mari sahisti ai lumii

Adevărul Adevărul,
Boris Becker si campioni ai sportului romanesc se intrec cu cei mai mari sahisti ai lumii

Alaturi de Boris Becker, nume importante precum Virgil Stanescu, Mihai Covaliu, Marius Urzica si Elisabeta Lipa au acceptat provocarea de a se confrunta cu zece dintre marii maestri ai sportului mintii. continuă pe Adevărul

Boris Becker va deschide etapa Superbet Rapid and Blitz Chess

Boris Becker face prima mutare pe tabla de sah la Superbet Rapid and Blitz Chess, etapa a sasea de la Bucuresti a celei mai importante competitii de sah din lume, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Unul dintre cei mai cunoscuti goalkeeperi din lume a revenit la antrenamente, dupa ce a suferit un infarct

Considerat printre cei mai buni portari din fotbalul modern, Iker Casillas a revenit la antrenamente, la aproximativ jumatate de an, dupa ce a suferit un infarct.

Digi24: Lista Most wanted. Cine sunt cei mai cautati si mai periculosi oameni din lume

Nu se atingea niciodata de telefoane mobile, nu a avut nicio casa permanenta, un informator i-a furat lenjeria intima la un moment dat, iar ultimele sale momente au fost povestite de Donald Trump. Chiar daca titlul de cel mai cautat om de pe planeta nu exista, nu ar fi gresit sa spunem ca Abu-Bakr al Baghdadi, omul care a condus un stat primitiv si rudimentar in Orientul Mijlociu, un stat implicat in sclavie, tortura, executii difuzate in direct si violente teroriste in aproape 40 de tari l-a detinut in tot acest timp. Moartea sa a lasat ISIS fara lider si lista celor mai cautati criminali fara un numar unu. Cine ar putea sa-i ia locul in acest groaznic top? The Guardian ii inventariaza pe cei mai periculosi si cautati criminali din intreaga lume.

Sticla sparta face arta, in cazul unuia dintre cei mai creativi artisti

Nu toate tentativele de a crea o lucrare artistica originala sunt incununate de succes, dar creatiile lui Simon Berger sunt iesite din comun in cel mai placut mod cu putinta. Daca te uiti de aproape la un tablou al artistului elvetian Simon Berger, ai crede ca este o manifestare de vandalism. Cineva a vrut sa .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )