Libnet.ro
UNICEF

21:00

Digi24: Lista Most wanted. Cine sunt cei mai cautati si mai periculosi oameni din lume

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Lista Most wanted. Cine sunt cei mai cautati si mai periculosi oameni din lume

Nu se atingea niciodata de telefoane mobile, nu a avut nicio casa permanenta, un informator i-a furat lenjeria intima la un moment dat, iar ultimele sale momente au fost povestite de Donald Trump. Chiar daca titlul de cel mai cautat om de pe planeta nu exista, nu ar fi gresit sa spunem ca Abu-Bakr al Baghdadi, omul care a condus un stat primitiv si rudimentar in Orientul Mijlociu, un stat implicat in sclavie, tortura, executii difuzate in direct si violente teroriste in aproape 40 de tari l-a detinut in tot acest timp. Moartea sa a lasat ISIS fara lider si lista celor mai cautati criminali fara un numar unu. Cine ar putea sa-i ia locul in acest groaznic top? The Guardian ii inventariaza pe cei mai periculosi si cautati criminali din intreaga lume. continuă pe Hotnews

De ce oamenii sunt mai tristi duminica. Cine sunt cei mai predispusi la anxietate

Tristetea de duminica este reala. Daca duminica aveti o neliniste, cercetatorii explica de ce. Potrivit unui studiu, 81% dintre cei 1. 000 de voluntari luati in calcul au dezvoltat asa numita anxietate de anticipare, pe masura ce se apropia inceputul.

Cine sunt fostii soti ai lui Teo Trandafir. Vedeta a ramas cu traume dupa cele doua casnicii

Teo Trandafir a fost casatorita de doua ori, insa vedeta si-a dorit intotdeauna discretie atunci cand a fost vorba despre viata personala, astfel ca nu multi sunt cei care stiu cine sunt fostii soti ai vedetei postului de televiziune Kanal D. Totusi, unele lucruri din viata prezentatoarei TV s-au aflat. Cine sunt fostii soti ai .

Eveniment important in familia Ancai Serea si a lui Adi Sina. Cine sunt nasii de botez a micutei Leah Maria

Anca Serea si Adi Sina vor avea un eveniment important in familie la jumatatea lunii noiembrie. Cei doi o vor boteza pe micuta Leah Maria. Nasii de botez vor fi aceiasi care i-au cununat si pe cei doi si care l-au botezat si pe Moise Petru. Anca Serea si Adi Sina isi boteaza fetita pe .

Cine sunt parintii lui Selly. Putini se asteptau sa arate chiar asa FOTO

Selly a castigat inimile a milioane de fani pe retelele de socializare, a facut primul milion de euro din propriul vlog si a fost premiat in cadrul The Artist Awards, eveniment organizat in Craiova, orasul sau natal. Andrei Selaru a fost sustinut din public de parinti, care s-au simtit in al noualea cer cand fiul .

Doua mari vedete au preferat sa mearga in secret la priveghiul lui Mihai Constantinescu. Cine sunt si de ce s-au ascuns

Mihai Constantinescu s-a stins din viata pe 29 octombrie, dupa 5 luni de agonie. Disparitia lui a lasat in urma multa durere, a starpit o parte din copilaria multora, iar numerosi colegi de breasla au mers sa isi ia ramas bun de la el, la priveghi. Unii dintre ei au preferat sa mearga, insa, in .

Sticla sparta face arta, in cazul unuia dintre cei mai creativi artisti

Nu toate tentativele de a crea o lucrare artistica originala sunt incununate de succes, dar creatiile lui Simon Berger sunt iesite din comun in cel mai placut mod cu putinta. Daca te uiti de aproape la un tablou al artistului elvetian Simon Berger, ai crede ca este o manifestare de vandalism. Cineva a vrut sa .

Vedetele au dat de greu la Asia Express. Cine este cel mai chinuit concurent din concurs

Filmarile pentru show-ul Asia Express au inceput, iar momente din emisiune pot fi vazute in Jurnalul de Asia, difuzat online. Acolo am descoperit ca nici bine nu au pornit la drum vedetele, ca au si dat de greu. Cine este cel mai chinuit concurent din concurs? Vedetele au dat de greu la Asia Express Show-ulAsia .

Unul dintre cei mai cunoscuti goalkeeperi din lume a revenit la antrenamente, dupa ce a suferit un infarct

Considerat printre cei mai buni portari din fotbalul modern, Iker Casillas a revenit la antrenamente, la aproximativ jumatate de an, dupa ce a suferit un infarct.

Cine sunt cei sase deputati ProRomania care vor vota pro-Orban, in ciuda lui Ponta

In ciuda amenintarilor cu excluderea din partid, mai multi parlamentari ProRomania sunt prezenti astazi la votul de investire al Guvernului si vor vota in favoarea acestuia. Printre acestia se regasesc Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, acesta din urma afirmand inainte de sedinta plenului ca am votat pentru demiterea guvernului Dancila si sustinem instalarea noului guvern.

Ce resurse energetice mai are Romania si care sunt cei mai mari consumatori

Resursele de energie totale disponibile ale Romaniei au ramas la un nivel relativ constant, productia de energie primara a scazut usor, dar consumul si importurile de resurse energetice au crescut, se arata in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )