Libnet.ro
UNICEF

06:00

Sticla sparta face arta, in cazul unuia dintre cei mai creativi artisti

Playtech Playtech,
Sticla sparta face arta, in cazul unuia dintre cei mai creativi artisti

Nu toate tentativele de a crea o lucrare artistica originala sunt incununate de succes, dar creatiile lui Simon Berger sunt iesite din comun in cel mai placut mod cu putinta. Daca te uiti de aproape la un tablou al artistului elvetian Simon Berger, ai crede ca este o manifestare de vandalism. Cineva a vrut sa . continuă pe Playtech

Mihai Constantinescu a murit. Horia Moculescu: A disparut unul dintre cei mai colorati baladeuri ai ultimelor decenii

Mihai Constantinescu a murit. Compozitorul Horia Moculescu spune ca regretatul cantautor Mihai Constantinescu era unul dintre cei mai colorati baladeuri ai ultimelor decenii. Mihai Constantinescu a murit.

A MURIT sotia lui Mircea Dinescu, Masa, unul dintre cei mai apreciati traducatori ai dramaturgiei ruse

Masa Dinescu, unul dintre cei mai apreciati traducatori ai dramaturgiei ruse, sotia scriitorului Mircea Dinescu, a murit la varsta de 58 de ani. Colectivul Teatrului National Bucuresti anunta cu tristete.

Bogdan Stanoevici, printre cei mai saraci candidati la alegerile prezidentiale. Ce avere a strans actorul din serialul Sacrificiul de la Antena 1

Bogdan Stanoevici e unul dintre candidatii pentru alegerile prezidentiale din 2019 si un favorit al publicului roman, din serialul Sacrificiul, difuzat pe Antena 1. Actorul a jucat si in alte productii, precum Fructul Oprit, tot de pe acelasi post TV, iar in prezent se pregateste pentru cea mai importanta aparitie a sa, pentru ca viseaza .

Cei mai razboinici barbati ai istoriei. Luptau neintrerupt jumatate de an si-si devorau la propriu dusmanii

Printre cei mai feroce razboinici ai istoriei au fost cu siguranta maori. Aceste triburi polineziene stabilite in Noua Zeelanda au dezvoltat o adevarata traditie a razboiului si a canibalismului ritualic. Practic, petreceau jumatate de an purtand razboaie cu clanurile sau triburile rivale.

Cei mai bogati miliardari ai planetei din domeniul tehnologiei au avut castiguri majore in 2019. Jeff Bezos, exceptia

Cei mai bogati 20 de miliardari din tehnologie au avut castiguri majore in 2019, pana la acest moment, cu o exceptie notabila: Jeff Bezos.

Singura tara europeana neimplicata in niciun razboi in ultimii 500 de ani. Pe vremuri, au fost cei mai temuti mercenari

In mod paradoxal, aceasta tara care a preferat sa nu se alieze cu nimeni inclusiv in cele doua razboaie mondiale a avut cei mai buni soldati din istoria Evului Mediu, dar si cel mai puternic sistem de aparare in epoca contemporana.

4 ani de la Colectiv - Tatal unuia dintre tinerii decedati: Cand ai 64 de morti si niciun vinovat in arest, problema este foarte mare

La conducerea institutiilor statului stau aproape aceleasi personaje care au dovedit ca in cei 30 de ani de la comunism nu au schimbat absolut nimic, iar justitia nu se grabeste sa gaseasca vinovati in cazul Colectiv, afirma, la patru ani de la tragedie, Eugen Iancu, presedintele Asociatiei Colectiv si tatal lui Alexandru, mort la 22 de ani in urma incendiului din Colectiv. in momentul in care ai 64 de morti si nu ai niciun vinovat in arest, eu cred ca problema este foarte, foarte mare, spune el.

Sindicatele europene - ingrijorate in cazul fuziunii dintre PSA si Fiat Chrysler

Sindicatele europene au cerut PSA, proprietarul Peugeot si Fiat Chrysler sa evite concedierile si inchiderea unor fabrici, in conditiile in care cei doi producatori de automobile negociaza o fuziune care ar crea al patrulea mare constructor auto la nivel mondial, intr-un acord de 50 de miliarde de dolari.

Ei sunt CEI MAI BOGATI MORTI din lume! Forbes tocmai a facut anuntul incredibil

Chiar daca au trecut de mult pe lumea cealalta, continua sa faca bani frumosi si in aceasta. Forbes a dat miercuri publicitatii clasamentulpe 2019 al celor mai bine platite celebritati.

Cel mai poluat oras din Romania este si unul dintre cele mai frumoase. Locuitorii sunt sfatuiti sa ia masuri urgent

Un oras important din Romania se confrunta, in prezent, cu problema poluarii exagerate. Totodata, este vorba despre unul dintre cele mai frumoase locuri de la noi din tara, iar locuitorii au fost sfatuiti chiar sa ia masuri, in acest sens. De asemenea, indicele de poluare era unul cu mult peste cat ar trebui sa afiseze .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )