Libnet.ro
UNICEF

22:00

Boris Johnson ii ameninta pe rebeli cu excluderea din Partidul Conservator

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Boris Johnson ii ameninta pe rebeli cu excluderea din Partidul Conservator

Prim-ministrul britanic, Boris Johnson, a amenintat ca va exclude rebelii din Partidul Conservator daca se opun planurilor lui privind Brexitul si voteaza impotriva unei plecari fara acord a Marii Britanii din Uniunea Europeana, informeaza news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Boris Johnson ii ameninta pe rebeli cu excluderea din Partidul Conservator. Posibile alegeri generale inainte de Brexit

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a amenintat ca va exclude rebelii din Partidul Conservator daca se opun planurilor lui privind Brexitul si voteaza impotriva unei plecari fara acord a Marii Britanii din Uniunea Europeana.

MAREA BRITANIE: Johnson ii ameninta pe rebeli cu excluderea din Partidul Conservator

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a amenintat ca va exclude rebelii din Partidul Conservator daca se opun planurilor lui privind Brexitul si voteaza impotriva unei plecari fara acord a Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Dupa suspendarea parlamentului, Boris Johnson isi ameninta si colegii de partid rebeli. Ar putea declansa alegeri anticipate

Premierul britanic Boris Johnson ar putea declansa alegeri anticipate din cauza faptului ca ar urma sa-si excluda din partid mai multi colegi considerati drept rebeli, transmite CNN, care citeaza surse din.

Mii de persoane au denuntat lovitura de stat a lui Boris Johnson, in mai multe manifestatii din Marea Britanie VIDEO

Mii de persoane au luat parte, sambata, la manifestatii, in mai multe orase ale Regatului Unit pentru a denunta lovitura de stat a premierului Boris Johnson, dupa decizia acestuia de a suspenda activitatea Parlamentului in linie dreapta inainte de Brexit, relateaza AFP.

Marea Britanie: Boris Johnson indeamna parlamentarii sa nu sustina o amanare a Brexit. El ameninta cu alegeri anticipate pe 14 octombrie

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a declarat luni ca nu doreste organizarea de alegeri generale si a indemnat parlamentarii sa nu sustina o alta amanare inutila a iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana.

FOTO VIDEO Mii de persoane au protestat in Marea Britanie fata de decizia lui Boris Johnson de a suspenda Parlamentul

Mii de persoane au iesit in strada in mai multe orase din Marea Britanie pentru a protesta fata de decizia premierului Boris Johnson de a suspenda Parlamentul. Un drum din Londra a fost blocat de protestatarii care scandeaza Rusine, Boris Johnson.

Brexit: Fostul premier John Major si mai multi parlamentari incearca sa blocheze in instanta decizia de suspendare a Parlamentului. Ce le-a transmis Boris Johnson- UPDATE

Decizia premierului Boris Johnson de suspendare a Parlamentului este contestata in instanta de mai multi parlamentari, carora li s-a alaturat si fostul premier John Major. Pana acum, in trei cauze distincte care se judeca la instante diferite, magistratii au decis amanarea unei decizii pentru saptamana viitoare.

Brexit - Boris Johnson: Fara niciun dubiu! Nu vreau alegeri anticipate

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a transmis un mesaj scurt din fata resedintei sale din Downing.

Boris Johnson ia in considerare varianta anticipatelor, cu o zi inainte ca Parlamentul sa incerce sa blocheze un Brexit fara acord

Premierul britanic Boris Johnson ia in considerare varianta alegerilor anticipate in cazul in care parlamentarii ce vor sa opreasca un Brexit fara acord vor invinge guvernul in aceasta saptamana, transmite BBC.

VIDEO Zeci de mii de britanici, in strada pentru a protesta fata de decizia lui Boris Johnson de a suspenda Parlamentul

Zeci de mii de oameni au iesit pe strada, sambata, in mai multe orase din Marea Britanie, pentru a protesta fata de miscarea prim-ministrului Boris Johnson de a suspenda Parlamentul in ultimele saptamani dinaintea Brexitului, informeaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )