Libnet.ro
UNICEF

21:15

MAREA BRITANIE: Johnson ii ameninta pe rebeli cu excluderea din Partidul Conservator

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAREA BRITANIE: Johnson ii ameninta pe rebeli cu excluderea din Partidul Conservator

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a amenintat ca va exclude rebelii din Partidul Conservator daca se opun planurilor lui privind Brexitul si voteaza impotriva unei plecari fara acord a Marii Britanii din Uniunea Europeana. continuă pe Ziarul Bursa

Boris Johnson ii ameninta pe rebeli cu excluderea din Partidul Conservator. Posibile alegeri generale inainte de Brexit

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a amenintat ca va exclude rebelii din Partidul Conservator daca se opun planurilor lui privind Brexitul si voteaza impotriva unei plecari fara acord a Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Boris Johnson ii ameninta pe rebeli cu excluderea din Partidul Conservator

Prim-ministrul britanic, Boris Johnson, a amenintat ca va exclude rebelii din Partidul Conservator daca se opun planurilor lui privind Brexitul si voteaza impotriva unei plecari fara acord a Marii Britanii din Uniunea Europeana, informeaza news. ro.

Cum va afecta un Brexit fara acord calatoriile in Marea Britanie si Uniunea Europeana

Posibilitatea ca Marea Britanie sa iasa din Uniunea Europeana in mod haotic, fara un acord cu blocul comunitar, pare din ce in ce mai probabila odata cu trecerea timpului, iar un astfel de scenariu ar putea da peste cap planurile de calatorie pentru milioane de oameni.

FOTO VIDEO Mii de persoane au protestat in Marea Britanie fata de decizia lui Boris Johnson de a suspenda Parlamentul

Mii de persoane au iesit in strada in mai multe orase din Marea Britanie pentru a protesta fata de decizia premierului Boris Johnson de a suspenda Parlamentul. Un drum din Londra a fost blocat de protestatarii care scandeaza Rusine, Boris Johnson.

Digi24: Un roman s-a intors din Marea Britanie cu o masina de 40.000 de euro, dar acasa il astepta o surpriza de proportii. VIDEO

Politistii de frontiera din Maramures au descoperit intr-o curte din localitatea Borsa un autoturism marca BMW, seria 6, in valoare de 40. 000 de euro, care figura in bazele de date ca fiind cautat de catre autoritatile din Marea Britanie.

Un jihadist al gruparii Stat Islamic care a decapitat peste 100 de oameni a primit ajutoare sociale din Marea Britanie

Un barbat care obisnuia sa locuiasca in Marea Britanie si care a devenit jihadis al gruparii Stat Islamic, decapitand peste 100 de persoane, a fost capturat in Siria, potrivit publicatiei belgiene De Morgen. Anouar Haddouchi, care s-a nascut in Belgia, dar s-a mutat in orasul britanic Birmingham in anul 2009, a incasat ajutoare sociale de la statul britanic in perioada in care a fost activ in SI.

Mii de persoane au denuntat lovitura de stat a lui Boris Johnson, in mai multe manifestatii din Marea Britanie VIDEO

Mii de persoane au luat parte, sambata, la manifestatii, in mai multe orase ale Regatului Unit pentru a denunta lovitura de stat a premierului Boris Johnson, dupa decizia acestuia de a suspenda activitatea Parlamentului in linie dreapta inainte de Brexit, relateaza AFP.

Marea Britanie: un canibal va fi bucatar pentru colegii sai de ospiciu

Un canibal britanic, condamnat la inchisoare pentru ca a ucis doua femei prin strangulare si a mancat din carnea uneia dintre ele, a primit jobul de bucatar al penitenciarului, potrivit Daily Mirror.

Taylor Swift, pe primul loc in topurile din SUA, Australia si Marea Britanie

Cantareata americana Taylor Swift s-a clasat pe primul loc in topurile albumelor din Statele Unite, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )