Libnet.ro
UNICEF

01:05

PE FONDUL DECLINULUI PRODUCTIEI DE VEHICULE: Autoliv a inrautatit din nou estimarile vanzarilor in 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PE FONDUL DECLINULUI PRODUCTIEI DE VEHICULE: Autoliv a inrautatit din nou estimarile vanzarilor in 2019

Autoliv, cel mai mare producator mondial de centuri de siguranta si airbag-uri, a anuntat vineri o noua inrautatire a estimarilor privind vanzarile in 2019, din cauza declinului productiei de vehicule pe plan global, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Preluarea mandatului de catre noua Comisie Europeana risca sa fie din nou amanata. Candidatul Frantei, in posibil conflict de interese

Noua propunere a lui Emmanuel Macron pentru postul de comisar european, Thierry Breton, dupa ce prima a fost respinsa, ar putea incurca din nou planurile presedintelui ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si ar putea duce la o noua amanare a preluarii mandatului de catre executivul european, care ar fi trebuit sa isi intre in atributii de la 1 noiembrie.

Brexit, amanat din nou: care este data preferata de tarile Uniunii Europene pentru ruperea de Regat

Regatul Marii Britanii se chinuie de vreo trei ani sa se desprinda de Uniunea Europeana printr-un proces intitulat Brexit. Problemele inregistrate au fost insa numeroase, iar intregul proces este departe de a fi simplu. in teorie, conform ultimelor informatii publice, Brexit ar fi trebuit sa se incheie pe 31 octombrie, peste cateva zile. Din pacate, .

Boris Johnson i-a spus lui Donald Tusk ca nu vrea ca procesul Brexit sa fie amanat din nou

Premierul britanic Boris Johnson i-a spus miercuri lui Donald Tusk, presedintele Consiliului European, ca nu doreste ca procesul Brexit sa fie amanat din nou, fiind increzator ca va reusi sa obtina aprobarea Parlamentului de la Londra pana la 31 octombrie, a afirmat un reprezentant al liderului britanic, potrivit Mediafax.

Cum a recucerit-o Culita Sterp pe Carmen de la Salciua. Gestul care a facut-o pe cantareata sa aiba, din nou, incredere in el

Carmen de la Salciua si Culita Sterp sunt doua personaje care nu au aparut de mult in lumea mondena. Ei au devenit cunoscuti pentru milioanele de vizualizari adunate pe Youtube, tocmai de aceea fanii au dorit sa afle din ce in ce mai multe amanunte despre ei, indeosebi pentru faptul ca cei doi au si .

Donald Trump, din nou, rasist: afirmatia care a ofensat toti americanii de culoare

Donald Trump este cunoscut pentru lipsa filtrului, cand vine vorba de afirmatii cu consecinte dezastruoase. Astfel de afirmatii l-ar putea lasa in curand fara postul de presedinte al SUA. Donald Trump este constient ca se afla pe ultima suta de metri cand vine vorba de demiterea sa din functia de presedinte. in consecinta, a devenit .

VIDEO Asistentii vocali de la Google si Amazon isi arata, din nou, vulnerabilitatile

Asistentul vocal Alexa de la Amazon si cel smart al sistemului Google Home sunt, din nou, vulnerabili in fata hackerilor. Noi probleme legate de securitate au iesit la iveala si informatii.

Scutirea de TVA pentru servicii in legatura cu operarea bancomatelor, respinsa din nou de Curtea de Justitie a UE

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) respinge intr-un nou caz scutirea de TVA pentru serviciile de operare a bancomatelor prestate de furnizori externi. Instanta europeana a decis, in data de 3 octombrie, in cazul Cardpoint Germania), ca serviciile de acest tip sunt taxabile. in contextul in care tot mai multe banci apeleaza la terti pentru operarea bancomatelor si in contextul aparitiei de jucatori noi in industria serviciilor financiare - companii fintech, prestatorii de servicii de initiere de plati, cu produse din ce in ce mai complexe -, interpretarea furnizata de Curte poate avea repercusiuni importante pentru prestatorii unor astfel de servicii.

Florin Andone anuntat titular la Galatasaray cu Real Madrid. Va reusi sa marcheze din nou?

Internationalul roman Florin Andone este anuntat printre titularii echipei Galatasaray Istanbul in meciul de marti seara cu Real Madrid in etapa a 3-a din Liga Campionilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )