Libnet.ro
UNICEF

16:30

Boris Johnson se intalneste luni, la Luxemburg, cu Jean-Claude Juncker

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Boris Johnson se intalneste luni, la Luxemburg, cu Jean-Claude Juncker

Premierul britanic Boris Johnson se duce luni la Luxemburg pentru a discuta despre Brexit cu presedintele Comisiei Eurpene Jean-Claude Juncker, au anuntat vineri Downing Street si CE, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Boris Johnson se va intalni luni cu Juncker pentru a renegocia acordul Brexit Premierul britanic se declara optimist cu prudenta cu privire la posibilitatea unui acord

Premierul britanic Boris Johnson se va intalni, luni, cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la Luxemburg, pentru a discuta despre Brexit, a anuntat vineri biroul prim-ministrului, relateaza Reuters. Premierul a spus vineri ca este optimist in mod prudent cu privire la posibilitatea unui acord, citand destul de mult progres cu Bruxelles-ul.

Johnson se intalneste luni la Luxemburg cu Jean-Claude Juncker

Premierul britanic Boris Johnson se va intalni luni, 16 septembrie, la Luxemburg cu presedintele Com.

Se renegociaza acordul BREXIT. Boris Johnson, la aceeasi masa cu Jean-Claude Juncker

O noua negociere in privinta Brexistului va avea loc luni intre premierul britanic Boris Johnson si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Boris Johnson respinge un pact electoral cu Nigel Farage

Premierul britanic conservator Boris Johnson a respins miercuri un pact electoral propus de liderul .

Dominic Raab sustine ca Boris Johnson nu va merge la Bruxelles pentru a cere o amanare

Ministrul britanic de Externe, Dominic Raab, a declarat luni ca premierul Boris Johnson nu va pleca la Bruxelles pentru a negocia amanarea Brexitului, ci pentru a negocia iesirea Marii Britanii din UE, scrie Mediafax, citand site-ul agentiei CNN.

Boris Johnson: Puteti sa imi legati mainile in Parlament, dar nu voi amana Brexitul. Daca nu se conformeaza legii, premierul britanic risca inchisoare

Premierul britanic Boris Johnson a declarat marti ca, indiferent cate dispozitive va inventa Parlamentul pentru a-i lega mainile, nu va solicita prelungirea Brexitului, la cateva ore dupa intrarea in vigoare a legii care il obliga sa amane iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana pana in 2020, daca nu incheie un acord referitor la retragere, transmite Reuters.

VIDEO Avertismentul liderului Camerei Comunelor pentru Boris Johnson: Vom apela la proceduri creative pentru a bloca guvernul sa scoata Marea Britanie din UE fara acord Premierul, comparat cu un talhar

Presedintele Camerei Comunelor, John Bercow, l-a avertizat pe Boris Johnson ca va recurge la metode creative de interpretare a regulamentului parlamentar pentru a bloca orice tentativa ilegala a premierului de a scoate Marea Britanie din Uniunea Europeana fara acord la 31 octombrie. Mai mult, Bercow a mai avansat ideea unei constitutii scrise a Marii Britanii.

Premierul Boris Johnson va cauta un acord cu UE privind Brexitul, dupa ce a fost infrant in Parlament

Premierul britanic Boris Johnson a spus marti ca vrea sa gaseasca un nou acord Brexit cu UE si Marea Britanie sa iasa in uniune pe 31 octombrie, dupa o serie de dezamagiri usturatoare in Camera Comunelor care s-a opus strategiei sale cu orice pret, relateaza AFP si Reuters.

BORIS JOHNSON: Puteti sa imi legati mainile in Parlament, dar nu voi amana Brexitul

Premierul britanic, Boris Johnson, a declarat marti ca, indiferent cate dispozitive va inventa Parlamentul pentru a-i lega mainile, nu va solicita prelungirea Brexitului, la cateva ore dupa intrarea in vigoare a legii care il obliga sa amane iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana pana in 2020, daca nu incheie un acord referitor la retragere, transmite Reuters.

ANALIZA B1.RO Brexit cu sau fara ACORD? Dilemele premierul Boris Johnson, dispus sa ocoleasca legea britanica pentru a-si duce planurile la capat Cronologia unei crize politice fara precedent (FOTO)

RO Parlamentul britanic a respins si a doua solicitare a lui Boris Johnson de a fi declansate alegeri anticipate, la scurt timp dupa aceea intrand in vigoare si suspendarea parlamentului, transmite.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )