Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se renegociaza acordul BREXIT. Boris Johnson, la aceeasi masa cu Jean-Claude Juncker

B1 B1,
Se renegociaza acordul BREXIT. Boris Johnson, la aceeasi masa cu Jean-Claude Juncker

O noua negociere in privinta Brexistului va avea loc luni intre premierul britanic Boris Johnson si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. continuă pe B1

UPDATE Boris Johnson se va intalni luni cu Juncker pentru a renegocia acordul Brexit Premierul britanic se declara optimist cu prudenta cu privire la posibilitatea unui acord

Premierul britanic Boris Johnson se va intalni, luni, cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la Luxemburg, pentru a discuta despre Brexit, a anuntat vineri biroul prim-ministrului, relateaza Reuters. Premierul a spus vineri ca este optimist in mod prudent cu privire la posibilitatea unui acord, citand destul de mult progres cu Bruxelles-ul.

ANALIZA B1.RO Brexit cu sau fara ACORD? Dilemele premierul Boris Johnson, dispus sa ocoleasca legea britanica pentru a-si duce planurile la capat Cronologia unei crize politice fara precedent (FOTO)

RO Parlamentul britanic a respins si a doua solicitare a lui Boris Johnson de a fi declansate alegeri anticipate, la scurt timp dupa aceea intrand in vigoare si suspendarea parlamentului, transmite.

Boris Johnson: Nu voi amana Brexit

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a declarat ca nu va amana iesirea Marii Britanii din Uniunea E.

Boris Johnson se intalneste luni, la Luxemburg, cu Jean-Claude Juncker

Premierul britanic Boris Johnson se duce luni la Luxemburg pentru a discuta despre Brexit cu presedintele Comisiei Eurpene Jean-Claude Juncker, au anuntat vineri Downing Street si CE, relateaza AFP.

Premierul Boris Johnson va cauta un acord cu UE privind Brexitul, dupa ce a fost infrant in Parlament

Premierul britanic Boris Johnson a spus marti ca vrea sa gaseasca un nou acord Brexit cu UE si Marea Britanie sa iasa in uniune pe 31 octombrie, dupa o serie de dezamagiri usturatoare in Camera Comunelor care s-a opus strategiei sale cu orice pret, relateaza AFP si Reuters.

Consilierul lui Boris Johnson ii trimite pe jurnalisti la plimbare: Vom parasi UE la termen. Mergeti si vorbiti cu oamenii, nu cu bogatii care vor sa ramanem

Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana la termen, iar reporterii ar trebui sa mearga prin tara si sa vorbeasca cu oamenii care nu fac parte din tabara bogatilor care doresc ramanerea in blocul comunitar, a sustinut marti consilierul premierului Boris Johnson, principalul artizan al campaniei pro-Brexit, Dominic Cummings, potrivit Reuters.

BORIS JOHNSON: Puteti sa imi legati mainile in Parlament, dar nu voi amana Brexitul

Premierul britanic, Boris Johnson, a declarat marti ca, indiferent cate dispozitive va inventa Parlamentul pentru a-i lega mainile, nu va solicita prelungirea Brexitului, la cateva ore dupa intrarea in vigoare a legii care il obliga sa amane iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana pana in 2020, daca nu incheie un acord referitor la retragere, transmite Reuters.

VIDEO Avertismentul liderului Camerei Comunelor pentru Boris Johnson: Vom apela la proceduri creative pentru a bloca guvernul sa scoata Marea Britanie din UE fara acord Premierul, comparat cu un talhar

Presedintele Camerei Comunelor, John Bercow, l-a avertizat pe Boris Johnson ca va recurge la metode creative de interpretare a regulamentului parlamentar pentru a bloca orice tentativa ilegala a premierului de a scoate Marea Britanie din Uniunea Europeana fara acord la 31 octombrie. Mai mult, Bercow a mai avansat ideea unei constitutii scrise a Marii Britanii.

Boris Johnson se jura ca n-a manipulat-o pe Regina privind suspendarea Parlamentului

Prim-ministrul Boris Johnson a respins apelurile alesilor de a reconvoca Parlamentul, insistand asup.

Boris Johnson respinge un pact electoral cu Nigel Farage

Premierul britanic conservator Boris Johnson a respins miercuri un pact electoral propus de liderul .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )