Libnet.ro
UNICEF

21:00

Boris Johnson sustine ca nu va cere o amanare a procedurii Brexit

Hotnews Hotnews,
 Boris Johnson sustine ca nu va cere o amanare a procedurii Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a declarat ca nu va cere Uniunii Europene o amanare a procedurii Brexit, desi Parlamentul de la Londra a adoptat recent o lege ce il obliga pe seful Guvernului sa solicite o amanare pentru a evita producerea unui Brexit fara acord, scrie Mediafax, citand Reuters. continuă pe Hotnews

Boris Johnson avertizeaza: Nu va asteptati la progrese privind Brexit-ul la discutiile de la New York

Premierul britanic Boris Johnson a avertizat luni ca sunt sanse mici sa fie obtinute progrese in privinta Brexit-ului la discutiile pe care le va avea in marja Adunarii Generale a ONU de la New York, potrivit Reuters.

Brexit: Boris Johnson provoaca opozitia sa voteze o motiune de cenzura

Premierul britanic, Boris Johnson, a lansat miercuri o provocare opozitiei, in fata deputatilor reuniti intr-o atmosfera incendiara, sa voteze o motiune de cenzura, pentru a debloca criza legata de Brexit, relateaza AFP.

Brexit: Se cere demisia lui Boris Johnson

Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, l-a indemnat marti pe premierul britanic Boris Johnson s.

Brexit VIDEO Boris Johnson a pierdut batalia in instanta. Curtea Suprema a decis ca suspendarea Parlamentului a fost ilegala. Opozitia cere demisia premierului

Curtea Suprema din Marea Britanie a stabilit, marti, ca decizia premierului Boris Johnson de a suspenda Parlamentul pentru o perioada de cinci saptamani a fost ilegala. Premierul Johnson, care se afla la New York pentru summitul ONU, a lasat sa se inteleaga ca nu exclude o noua suspendare chiar daca hotararea justitiei ii va fi defavorabila. Liderii Opozitiei ii transmit insa ca trebuie sa ia in calcul demisia.

Nou impas privind Brexit-ul! Boris Johnson a avertizat ca sunt sanse mici sa se obtina progrese

Premierul britanic Boris Johnson a avertizat luniin marja Adunarii Generale a ONU de la New York ca sunt sanse mici sa se obtina progrese in privinta Brexit-ului. Johnson va discutab despre acest.

Parlamentarii britanici s-au intors la munca dupa infrangerea in instanta suferita de Boris Johnson. Situatia incomoda a reginei

Deputatii britanici s-au intors la munca, miercuri, a doua zi dupa ce Curtea Suprema a declarat drept ilegala, nula si neavenita decizia premierului Boris Johnson de a suspenda activitatea Parlamentului inainte de Brexit, prevazut la 31 octombrie. intors de la New York, seful Guvernului britanic se afla acum intr-o pozitie ingrata.

Boris Johnson a vorbit cu regina Elizabeth a II-a dupa decizia Curtii Supreme

Primul ministru britanic Boris Johnson a vorbit cu regina Elizabeth a II-a dupa ce Curtea Suprema a decis ca a actionat ilegal cand a sfatuit-o sa suspende Parlamentul cu doar cateva saptamani inainte de Brexit, a declarat marti un oficial guvernamental, citat de Reuters.

Lovitura pentru premierul conservator Boris Johnson! Tribunalul Suprem considera ilegala suspendarea Parlamentului britanic

Lovitura pentru premierul conservator Boris Johnson! Suspendarea Parlamentului Britanic timp de cinci saptamani este ilegala, a decis marti Tribunalul Suprem din Regatul Unit. Cei 11 judecatori ai instantei.

UPDATE Boris Johnson se pronunta pentru alegeri anticipate, dupa decizia Curtii Supreme

Boris Johnson a cerut marti alegeri anticipate, dupa ce Curtea Suprema a declarat ilegala decizia premierului eurosceptic de a suspenda Parlamentul, anunta AFP.

Premierul britanic, acuzat de coruptie. Despre ce este vorba si cum areactionat Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson este acuzat ca nu a explicat exact cum a acordat 126. 000 de lire sterline din bani publici unei femei de afaceri din Statele Unite, cu scopul sustineriiinfiintariiunor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )