Libnet.ro
UNICEF

01:05

Slovenia: Doi ani de inchisoare pentru o tanara care si-a taiat mana pentru a incasa o asigurare de 400.000 euro

Hotnews Hotnews,
 Slovenia: Doi ani de inchisoare pentru o tanara care si-a taiat mana pentru a incasa o asigurare de 400.000 euro

O slovena de 22 de ani a fost condamnata vineri la doi ani de inchisoare dupa ce si-a taiat mana cu un fierastrau circular in speranta de a incasa o asigurare de aproape 400. 000 de euro, a anuntat agentia de presa STA, preluata de AFP. continuă pe Hotnews

Rafila spune ca pandemia va mai dura cel putin doi ani. Previziunile pentru urmatoarele 6 luni

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, crede ca pandemia de coronavirus va mai dura cel putin doi ani, iar virusul nu va disparea, chiar daca, intre timp, va aparea un vaccin anti-COVID-19.

Fostul presedinte al Transelectrica Marius Danut Carasol, condamnat definitiv la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare

Fostul presedinte al Transelectrica, Marius Danut Carasol, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare dupa ce si-a falsificat diploma de studii, conform news. ro.

Speak si Stefania, testati pentru COVID. Care este rezultatul!

Speak si Stefania se numara printre vedetele care au intrat in izolare dupa ce Nea Marin a fost depistat pozitiv cu COVID. Cei doi s-au testat la randul lor. Iata care este rezultatul! .

Vestea pentru Romania care afecteaza milioane de oameni. Se intampla pentru prima data de la Revolutie

La jumatatea lunii iulie se emitea un raport al situatiilor economice din anumite state europene, printre care si Romania. Conform raportului Romania a fost promovata in grupul de tari cu venituri mari conform clasificarii Bancii Mondiale. Raportul spune ca am atins 79% din nivelul mediu de trai al UE-28. Egal cu Polonia, conform indicatorului efectiv .

Cati ani de inchisoare a primit postasul care a inscenat jaful a peste 200.000 lei, banii pentru plata pensiilor

La un an de cand a fost jefuit, postasul din Bals care a inscenat totul a fost condamnat in prima instanta la inchisoare cu executare.

LA 5 ANI DE LA INFIINTAREA CENTRULUI DE SOLUTIONARE ALTERNATIVA A LITIGIILOR BANCARE Beneficii de 3,5 milioane euro pentru consumatorii care au negociat cu bancile prin CSALB Peste 1.500 de negocieri

Peste 1. 500 de negocieri i and 770;ntre consumatori s and 806;i ba and 774;nciIFN-uri s-au derulat de la 1 martie 2016 prin Centrul de Solut and 806;ionare Alternativa and 774; a Litigiilor i and 770;n domeniul Bancar CSALB), dintre care 1. 300 au fost i and 770;ncheiate cu acordul pa and 774;rt and 806;ilor, arata un comunicat de presa. Acesta precizeaza ca beneficiile obtinute de consumatori in urma acestor negocieri s-au ridicat la 3,5 milioane de euro.

Cel mai ambitios obiectiv privind reducerea emisiilor de CO2, votat in Parlamentul European: -60% pana 2030 Sanctiuni financiare pentru statele care nu respecta termenii

Comisia de mediu a Parlamentului European a adoptat joi un obiectiv obligatoriu de reducere a emisiilor de gaze cu efect de sera ale UE cu cel putin 60%, mai ambitios decat tinta promisa de Comisie si un element cheie al Acordului verde european, potrivit AFP. Dincolo de cifre, trebuie sa dovedim ca le putem pune in aplicare, ca economia noastra il poate sustine, a comentat miercuri pentru AFP Dacian Ciolos.

Ministrul Muncii: Cresterea indemnizatiei de somaj nu e prioritara. E nevoie de sprijin pentru cei care si-au pierdut locul de munca

Cresterea cuantumului indemnizatiei de somaj nu este o masura prioritara, pentru ca persoanele care isi pierd locul de munca au nevoie mai degraba de recalificare imediata, a transmis pe Facebook ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta.

Amenzi usturatoare pentru soferii care nu acorda prioritate! in doar doua ore, 14 soferi din Capitala au devenit pietoni

Accidentele teribile din ultima perioada i-au pus in alerta pe politisti, care au iesit in strada in cautarea soferilor indisciplinati. Dupa numai doua ore, in Capitala, agentii au retinut aproape 20 de permise si au taiat amenzi peste amenzi. Asta e!, s-a justificat un sofer care nu a acordat prioritate pietonilor.

A fost premiat pentru procedura care ar putea vindeca orbirea

Omul de stiinta maghiar, Botond Roska, a obtinut un cec de 1 milion de euro de la Fundatia Korber din Germania pentru cercetarile sale revolutionare. Tratamentul sau este bazat pe gene si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )