Libnet.ro
UNICEF

14:30

FC Botosani se califica pentru prima data in playoff

Online Sport Online Sport,
FC Botosani se califica pentru prima data in playoff

Echipa FC Botosani a invins in deplasare pe Sepsi Sf. Gheorghe si a obtinut calificarea matematica in faza playoff a campionatului. continuă pe Online Sport

Guvernul Orban se reuneste in sedinta pentru prima data dupa demiterea prin motiunea de cenzura

Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa ce saptamana trecuta a fost demis prin motiune de cenzura, pe ordinea de zi a reuniunii aflandu-se mai multe proiecte de hotarari de guvern care vizeaza domenii precum apararea, sistemul judiciar si administratia publica.

Pentru PRIMA DATA PARINTI! Celebrii artisti sunt in al 9-lea cer (FOTO)

Actrita britanica Sophie Turner si cantaretul american Joe Jonas asteapta primul lor copil. Cuplul doreste sa mentina tacerea, insa prietenii si familia sunt super incantati de veste, a declarat.

Lili Sandu este insarcinata pentru prima oara. Cum a facut totul public, impreuna cu Silviu Tolu

Lili Sandu a dat in sfarsit vestea cea mare! Vedeta este insarcinata pentru prima oara. Aceasta va urma sa devina mamica in cateva luni. Cum a ales sa le spuna fanilor ca familia se va mari? Mesajul a fost extrem de emotionant. Lili Sandu este insarcinata! Lili Sandu a anuntat ca este insarcinata in luna .

Lili Sandu este insarcinata! Cand va deveni pentru prima oara mamica

Bucurie mare in showbiz de Ziua Indragostitilor! Lili Sandu a anuntat astazi ca este insarcinata, iar ea si Silviu Tolu urmeaza sa devina pentru prima oara parinti. Iata aici toate detaliile! .

Vreme anormal de calda pentru aceasta data: 14 grade, in ultima luna de iarna

Vremea va fi calda pentru aceasta data, mai ales in jumatatea de sud a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar mai accentuate ziua la munte, unde pe arii restranse va mai ninge slab, precum si in nordul, centrul si estul tarii, unde izolat si trecator vor fi precipitatii mixte.

Veste uriasa pentru romanii care isi pun centrale termice. Cum pot primi pana la 15.000 de euro de la stat

Veste buna pentru romanii care isi pun centrale termice. Programul Casa Eficienta Energetic le sare in ajutor. 000 de euro ar putea veni din partea statului pentru doritori, printr-un nou program anuntat de AFM. Veste uriasa pentru romanii care isi pun centrale termice Pentru prima data, programul Casa Eficienta Energetic ar putea demara un proiect, .

PATRONATUL PRODUCATORILOR INDUSTRIALI DE MEDICAMENTE DIN ROMANIA (PRIMER): O iminenta criza a medicamentelor fabricate in Romania, pentru prima jumatate a anului 2020

PRIMER - care reuneste 19 situri de fabricatie din tara - solicita tuturor partidelor politice parlamentare din Romania sa trateze cu responsabilitate gasirea unei solutii pentru oprirea cresterii taxei clawback in contextul majorarii preturilor la materiile prime utilizate pentru fabricatia medicamentelor de uz uman, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )