Libnet.ro
UNICEF

15:00

Botosani: Mai multe biserici, amendate pe motiv ca nu respecta normele de siguranta la incendiu

România Liberă România Liberă,
Botosani: Mai multe biserici, amendate pe motiv ca nu respecta normele de siguranta la incendiu

Inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) a amendat mai multe biserici din judetul Botosani, ca urmare a unei campanii privind verificarea lacasurilor de cult inaintea sarbatorilor pascale. continuă pe România Liberă

Cazul Bodnariu scoate in strada, din nou, oameni din mai multe capitale europene

In mai multe capitale europene si orase norvegiene au fost organizate sambata, 16 aprilie, manifestatii de solidaritate cu familiile Bodnariu, Nan si alte familii de romani din Norvegia despartite de copii de autoritatile din aceasta tara, se arata intr-un comunicat al biroului de presa al Episcopiei Ortodoxe Romane a Europei de Nord, citat de Agerpres.

Topul actorilor de la Hollywood care au jucat in cele mai multe filme proaste si clasamentul celor mai apreciati

Adam Sandler, Sylvester Stallone, Sharon Stone si Halle Berry sunt cateva nume sonore de la Hollywood a caror cariera le este marcata de numarul mare de filme care au dezamagit. La polul opus, Daniel Day-Lewis si Jennifer Lawrence se numara printre actorii care s-au bucurat de cele mai multe aplauze din partea criticilor de specialitate.

2016 va aduce o premiera in asigurari: Romanii vor avea mai multe asigurari obligatorii decat asigurari facultative pentru locuintele lor

Falimentul Astra si schimbarile legislative de anul trecut vor conduce la o premiera in piata de asigurari din Romania in acest an: romanii vor avea mai multe asigurari obligatorii decat asigurari facultative pentru locuintele lor. Numarul asigurarilor obligatorii pentru locuinte a crescut cu 6,6% anul trecut pana la peste 1,59 milioane de polite si este de asteptat ca in acest an numarul acestora sa atinga 1,9 milioane de polite, depasind in premiera numarul politelor facultative de locuinte, care a scazut cu 2,45% anul trecut la 1,7 milioane polite si este asteptat sa ramana cam la acelasi nivel in acest an, a declarat sambata Aurel Badea, expert UNSAR.

Ungaria vrea sa reduca TVA la mai multe alimente si servicii, incepand cu 2017

Ministrul Economiei Mihaly Varga a declarat ca Ungaria vrea sa reduca TVA, incepand cu anul 2017, la mai multe produse, printre care lapte, oua si carne de pui, potrivit Mediafax. Mai mult, va.

Ungaria vrea sa reduca TVA la mai multe alimente si servicii

Guvernul de la Budapesta are in plan sa reduca TVA, incepand cu 2017, la mai multe produse, printre care lapte, oua si carne de pui, a declarat ministrul economiei Mihaly Varga, potrivit Portfolio. hu.

Ungaria doreste sa reduca TVA-ul la mai multe servicii si alimente

Reducerea TVA, incepand cu 2017, este planul guvernului de la Budapesta , la mai multe produse, printre care lapte, oua si carne de pui, a declarat ministru economiei Mihaly Varga.

Mai multe medicamente de tratare a cancerului lipsesc din farmacii. Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu dupa ce, de mai bine de un an de zile, mai multe medicamente de baza pentru tratarea cancerului lipsesc din farmacii.

Romanii cumpara din strainatate tot mai multe masini Dacia second-hand

Romanii au ajuns sa cumpere tot mai multe autoturisme Dacia la mana a doua din Germania si Franta. inmatricularile acestora au urcat cu 60% in primul trimestru, marca romaneasca.

VIDEO: Mai multe strazi din Iasi, inundate din cauza unei ploi torentiale

Sistemul de canalizare al orasului Iasi a cedat, din cauza unor ploi torentiale, astfel ca mai multe strazi si artere din Iasi au fost in au fost inundate.

Atentionare meteo. Mai multe judete din tara se afla sub Cod galben de vant

Mai multe judete din tara se afla, vineri, sub atentionare de Cod galben de vant. Specialistii au anuntat ca in unele zone rafalele de vant vor depasi chiar si 100 de kilometri pe ora. Politistii le recomanda soferilor sa fie mai prudenti si sa evite oprirea in dreptul copacilor de pe marginea drumurilor pentru ca vantul puternic ii poate rupe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )