Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ungaria doreste sa reduca TVA-ul la mai multe servicii si alimente

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ungaria doreste sa reduca TVA-ul la mai multe servicii si alimente

Reducerea TVA, incepand cu 2017, este planul guvernului de la Budapesta , la mai multe produse, printre care lapte, oua si carne de pui, a declarat ministru economiei Mihaly Varga. continuă pe Wall-Street Ro

Ungaria vrea sa reduca TVA la mai multe alimente si servicii

Guvernul de la Budapesta are in plan sa reduca TVA, incepand cu 2017, la mai multe produse, printre care lapte, oua si carne de pui, a declarat ministrul economiei Mihaly Varga, potrivit Portfolio. hu.

VIDEO Inundatii in mai multe localitati din Dambovita. Strazile din Moreni s-au transformat in lacuri, iar in Ocnita, apa a navalit in gospodarii

Apele si-au iesit din matca in mai multe localitati din Dambovita. in Ocnita si Pucheni, mai multe gospodarii au fost inundate, iar in Pucioasa pompierii au intervenit pentru scoaterea apei din mai multe beciuri si chiar din curtea unei scoli.

Mai multe medicamente de tratare a cancerului lipsesc din farmacii. Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu dupa ce, de mai bine de un an de zile, mai multe medicamente de baza pentru tratarea cancerului lipsesc din farmacii.

Romanii cumpara din strainatate tot mai multe masini Dacia second-hand

Romanii au ajuns sa cumpere tot mai multe autoturisme Dacia la mana a doua din Germania si Franta. inmatricularile acestora au urcat cu 60% in primul trimestru, marca romaneasca.

VIDEO: Mai multe strazi din Iasi, inundate din cauza unei ploi torentiale

Sistemul de canalizare al orasului Iasi a cedat, din cauza unor ploi torentiale, astfel ca mai multe strazi si artere din Iasi au fost in au fost inundate.

Atentionare meteo. Mai multe judete din tara se afla sub Cod galben de vant

Mai multe judete din tara se afla, vineri, sub atentionare de Cod galben de vant. Specialistii au anuntat ca in unele zone rafalele de vant vor depasi chiar si 100 de kilometri pe ora. Politistii le recomanda soferilor sa fie mai prudenti si sa evite oprirea in dreptul copacilor de pe marginea drumurilor pentru ca vantul puternic ii poate rupe.

Alerta in Germania: Un barbat a luat ostatice mai multe persoane, in momentul in care politia efectua perchezitii avand legatura cu o serie de spargeri in zona

Un barbat a tinut ostatice mai multe persoane in apropiere de Leipzig landul Saxonia, estul Germaniei), a anuntat, joi, un purtator de cuvant al politiei, scrie agerpres. Barbatul, in.

Mai multe ONG-uri cer PNL retragerea lui Marian Munteanu

Mai multe organizatii neguvernamentale, intre care Institutul de Politici Publice IPP), Societatea Academica Romana SAR), Romani Criss si ACCEPT, au dat publicitatii un Apel pentru democratie si valori europene, in care cer PNL retragerea candidaturii lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei.

INTERVIU. Irina Pacurariu, realizator tv: Mierea prinde mai multe muste decat pliciul

Ce inseamna munca in televiziune ce bucurii si sacrificii presupune ne spune chiar Irina Pacurariu. Pentru ea, feminitatea si naturaletea, bine sustinute, ar putea sa deschida usi. Ce stie este ca sigur iti pune motorina la pompa fara sa fii obligat sa te murdaresti pe maini. De cele mai multe ori sare cineva in ajutor.

Medicii din Galati sunt ingrijorati: infarctul miocardic face din ce in ce mai multe victime in randul tinerilor

Bolile cardiovasculare fac tot mai multe victime in randul tinerilor galateni! Semnalul de alarma este tras de medici. Acestia spun ca in ultima perioada nu au garda in care sa nu existe pacient sub 45 de ani cu infarct miocardic acut. Specialistii pun totul pe seama stilului de viata dezordonat, stil care ne poate scoate din normalitate pentru totdeauna.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )