Libnet.ro
UNICEF

19:15

FC Botosani scoate Pandurii din cursa pentru Europa

Online Sport Online Sport,
FC Botosani scoate Pandurii din cursa pentru Europa

FC Botosani a castigat duelul de pe teren propriu cu Pandurii Targu Jiu, scor 3-2, la capatul unui meci foarte spectaculos, in care Istvan Fulop a inscris toate golurile gazdelor, dupa ce Elton deschisese scorul pentru Pandurii, in minutul 10. Dos Santos a punctat pentru 3-2, insa a fost mult prea tarziu pentru formatia pregatita de Cristi Pustai, care se duce la 7 puncte de Dinamo, echipa de pe locul 4. Botosanenii pot incepe lucrarile pentru nocturna. continuă pe Online Sport

Sarbatori pascale din inchisoare pentru greii din fotbal

Cristi Borcea petrece Pastele in spitalul penitenciar de la Poarta Alba. Borcea a fost transferat din penitenciar dupa ce spune ca a simtit dureri in piept si a cerut de urgenta sa fie vazut d.

Studiu: Surprizele toxice din vopselurile pentru oua

Jumatate dintre vopselurile de oua disponibile pe piata romaneasca contin peste 7 E-uri, dintre care unele periculoase pentru sanatate, arata un studiu al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor. Cercetarea a mai aratat ca toate dintre cele 20 de produse analizate au in componenta cel putin o substanta chimica de acest tip.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2056 seconds )