Libnet.ro
UNICEF

07:46

Botosaniul ar putea fi primul judet din Romania cu doua produse cu identitate protejata in UE

Antena3 Antena3,
Botosaniul ar putea fi primul judet din Romania cu doua produse cu identitate protejata in UE

Botosaniul ar putea fi primul judet din Romania cu doua produse pe circuitul european al schemelor de calitate, odata cu inceperea demersurilor pentru atestarea Usturoiului de Copalau cu. continuă pe Antena3

Bancile din Romania aveau active de 393,7 miliarde lei, in crestere cu 6,3% in ultimul an

Cele 37 de banci active pe piata romaneasca au incheiat primul trimestru din acest an cu active nete de 393,7 miliarde lei 86,5 miliarde euro), pe fondul reducerii creditelor neperformante si mentinerii unui raport constant intre profit si active, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Bancile din Romania aveau active de 393,7 miliarde lei in martie, in crestere cu 6,3% in ultimul an

Cele 37 de banci active pe piata romaneasca au incheiat primul trimestru din acest an cu active nete de 393,7 miliarde lei 86,5 miliarde euro), pe fondul reducerii creditelor neperformante si mentinerii unui raport constant intre profit si active, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR), potrivit news. ro.

(P) Se lanseaza in premiera studiul TOP Companii din Romania implicate in sport

Marti, 30 mai, se desfasoara editia a II-a Conferintei Sports Marketing in Romania. in cadrul evenimentului se lanseaza pe piata un studiu in premiera - TOP Companii din Romania implicate in sport.

Orasele din Romania cu cele mai mari radiatii naturale. E vorba despre radon, un gaz radioactiv din solul pamantului

Zimnicea si Timisoara sunt orasele cu cel mai mare nivel de radiatii naturale din Romania, aproape de 5 Bq/mc, cu mult mai putin decat limita de avertizare de 50 Bq Becquere)/mc sau decat limita.

Noaptea Muzeelor. Sute de oameni stau la cozi pentru a vizita obiectivele culturale din Romania

Noaptea Muzeelor a strans sute de oameni la cozi pentru a vizita gratuit obiectivele culturale din Romania.

Studiu: Cluj Napoca este cel mai atractiv oras din Romania. Ce orase completeaza topul

Peste 15% dintre romani s-ar muta la Cluj-Napoca, datorita calitatii vietii. Potrivit un studiu al Bancii Mondiale, Cluj Napoca este cel mai atractiv oras din Romania, urmat de Timisoara si.

Cadoul facut de guvernul ungar maghiarilor din Romania

Guvernul ungar a decis sa-si extinda programele de dezvoltare economica destinate comunitatilor ungare din Romania si va lansa un program pilot in valoare de un miliard de forinti 3,2 milioane.

Guvernul ungar a lansat un program pilot de 3,2 milioane euro pentru comunitatile ungare din Romania

Guvernul ungar a decis sa-si extinda programele de dezvoltare economica destinate comunitatilor ungare din Romania si va lansa un program pilot in valoare de un miliard de forinti 3,2 milioane.

Studentii galateni s-au calificat in finalaEcotrophelia 2017cu doua produse inovative:inghetata IceWhey si batonul HiProBar

Pe 22 mai 2017 a avut loc la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor din Galati faza locala a concursului de inovare in domeniul produselor alimentare dedicat studentilor Ecotrophelia, competitie ajunsa deja la a sasea editie.

Business report: Primul tren turistic din Romania, rezervat in proportie de 60%. Cat te costa patru zile cu Transilvania Train; Cum a reusit un crescator de castraveti sa faca 3 milioane de euro cu niste sere abandonate din Oltenia; Foreign Policy: Germa

Renault Zoe cu autonomie de 400 km este disponibil la vanzare in Romania. Startul programului Rabla Plus face din ce in ce mai interesanta achizitionarea unui. Cat ar costa benzina si motorina daca s-ar scoate acciza despre care seful Concurentei spune ca ne face mai ecologisti. Sub 3 lei pe litru. Atat ar.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )