Libnet.ro
UNICEF

23:45

Studiu: Cluj Napoca este cel mai atractiv oras din Romania. Ce orase completeaza topul

B1 B1,
Studiu: Cluj Napoca este cel mai atractiv oras din Romania. Ce orase completeaza topul

Peste 15% dintre romani s-ar muta la Cluj-Napoca, datorita calitatii vietii. Potrivit un studiu al Bancii Mondiale, Cluj Napoca este cel mai atractiv oras din Romania, urmat de Timisoara si. continuă pe B1

Date SURPRIZA de la Banca Mondiala: Cati romani vor sa PARASEASCA tara. Care este cel mai ATRACTIV oras din Romania

Marcel Ionescu-Heroiu, Expert Senior Dezvoltare Urbana la Banca Mondiala, a prezentat, vineri, un studiu realizat de Banca Mondiala si prezentat la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale.

Care este cel mai bun exercitiu pentru creierul tau, potrivit oamenilor de stiinta

Daca vrei o modalitate cat mai naturala de a-ti imbunatati capacitatile cognitive si de a-ti proteja creierul impotriva efectelor imbatranirii, miscarea este cheia acestor rezultate. O multime de studii par sa sugereze faptul ca orice tip de exercitiu care iti creste ritmul cardiac si te pune in miscare pentru o perioada sustinuta de timp precum [].

Turist in Cluj-Napoca. Care este semnificatia denumirii primului oras din tara care are indicator in limba latina

Cluj-Napoca este primul oras din tara care la intrarile principale va avea indicator cu denumirea in latina: MVNICIPIUM aLIVM NAPOCENSE. Vladimir Alexandru Bogosavlievici, profesor de Istorie si autor al ghidului istorico-turistic Clujul vazut si nevazut, explica semnificatia celor doua cuvinte Cluj si Napoca.

Situatie critica in Sanatate. Care sunt spitalele in care se moare cel mai mult

Un nou studiu realizat la nivel national releva ca trei pacienti din o suta internati in spitalele din judetul Satu Mare nu mai ies vii pe portile unitatilor sanitare. Astfel, potrivit cercetarii realizate de Healthcare Business Solution HSB) Group, judetul Satu Mare se afla in topul clasamentului la nivel national in privinta ratei mortalitatii din spitale, respectiv 3%, urmat de Maramures, Braila, Galati, Bistrita-Nasaud, Hunedoara, Neamt, Brasov si Bacau. Numarul cel mai mic de persoane decedate se regaseste la Gorj, Ilfov si Olt, iar la Cluj-Napoca si Bucuresti, rata mortalitatii ajunge la putin peste 1,5%.

Gruparea Mobila de Jandarmi din Cluj are comandant nou

Gruparea Mobila de Jandarmi ,,Stefan Cicio-Pop din Cluj-Napoca are un nou comandant. Este vorba de colonelul Sebastian-Florin Clitan care a dat concurs in aprilie pentru ocuparea acestui post.

O lectie de public diplomacy si multiculturalism la Cluj-Napoca

In perioada 17-21. 2017 in municipiul Cluj-Napoca se desfasoara congresul Uniunii Federative a Nationalitatilor Europene, entitate care reuneste peste 90 de minoritati din state ale Europei, unele dintre acestea militand pentru obtinerea autonomiei teritoriale sau pentru acordarea de drepturi colective.

Cel mai greu om din lume, un mexican de peste 400 de kg, a supravietuit unei interventii de micsoare a stomacului. Cea mai mare dorinta a lui este sa poata merge din nou

Bucuros si motivat sa ma intorc acasa, este ceea ce a declarat mexicanul Juan Pedro Franco, barbatul cel mai greu din lume care a iesit miercuri din spital unde a fost supus unei interventii chirurgicale de micsorare a stomacului. Cazul lui reprezinta un progres in medicina, mai ales intr-o tara ca Mexicul care ocupa unul din primele locuri pe plan mondial la obezitate. La un moment dat, Juan cantarea mai mult de o jumatate de tona.

FOTO VIDEO O pictura de Basquiat, vanduta pentru 110,5 mil. dolari. Este al doilea cel mai mare pret platit vreodata pentru o opera de arta contemporana

O pictura de Jean-Michel Basquiat cumparata cu 19. 000 de dolari in 1984 s-a vandut joi cu 110,5 milioane de dolari la casa de licitatii Sothebys, acesta fiind al doiea cel mai mare pret pentru o lucrare de arta contemporana, informeaza Reuters.

Aviatia militara in DOLIU: A murit cel mai devotat capitan al Scolii de la Boboc. Diferit, galagios, dar cel mai sufletist. Inima lui de aur a incetat sa mai functioneze

Scoala de Aplicatie de la Boboc, in doliu dupa moartea capitanului comandor inginer Vasile Viorel Stefanica, unul dintre cel mai buni meseriasi ai unitatii. Acesta a fost rapus de un.

Primaria Capitalei a lansat concursul Cel mai frumos balcon. Conditii de participare si valoarea premiilor

Primaria Capitalei, prin ARCUB, a lansat concursul Cea mai frumoasa fatada, cu premii in valoare totala de 214. 000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa gradina sau cea mai frumoasa fatada.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )