Libnet.ro
UNICEF

10:15

Braila: Fata de 10 ani, violata de doi barbati care au ademenit-o intr-o locuinta; cei doi au fost prinsi de politisti

Adevărul Adevărul,
Braila: Fata de 10 ani, violata de doi barbati care au ademenit-o intr-o locuinta; cei doi au fost prinsi de politisti

O fetita de 10 ani din municipiul Braila a fost violata de doi barbati, de 20 si 30 de ani, care au ademenit-o intr-o locuinta. Cei doi au fost prinsi de politisti dupa ce mama a dus-o pe copila la spital, iar medicii au anuntat autoritatile. continuă pe Adevărul

Campionul la Lego care scrie limbaje de programare pentru roboti la 10 ani. iti scaneaza trasaturile fetei si iti poate afla emotiile

David Nicolas Parpale 10 ani), elev in clasa a III-a la Scoala nr. 13 Stefan cel Mare din Galati, este unul dintre copiii geniali ai Romaniei. Nicolas urmeaza in prezent Scoala de Arte din Galati, sectia de grafica, fiind pasionat de realizarea desenelor. Micutul este expert si in Lego, jocul educational care permite realizarea unui numar infinit de constructii.

Scandal violent in autobuz! Doi barbati s-au luat la bataie sub privirile speriate ale celorlalti pasageri

Scene violente au avut loc intr-un autobuz din Constanta. Doi barbati au inceput sa se ia la bataie chiar in timpul mersului, in fata celorlalti trecatori panicati. Soferul a fost nevoita sa.

RADET nu mai avea acord pentru lucrarile din Aleea Compozitorilor, la momentul accidentului. Regia invoca scuze penibile: Doi barbati au iesit din barul de langa si au aruncat semnalizarea rutiera (VIDEO)

In momentul in care s-a produs accidentul din Aleea Compozitorilor, unde doua masini au cazut intr-o groapa creata de RADET odata cuexecutia unor lucrari de termoficare, avizul primit de regie expirase.

O fata de 13 ani din Caracal a disparut dintr-un centru de urgenta din Slatina. Adolescenta a ajuns in grija statului dupa ce mama sa a plecat in Spania

O adolescenta in varsta de 13 ani, din Caracal, a disparut dintr-un centru din Slatina, cei care o aveau in grija anuntand politia.

O fata de 13 ani din Caracal, cautata dupa ce a plecat dintr-un centru de protectie sociala

O fata de 13 ani din Caracal este cautata dupa ce a plecat sambata seara dintr-un centru de protectie sociala din Slatina si nu a mai revenit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )