Libnet.ro
UNICEF

09:00

Brancardierul de la Spitalul Victor Babes care ar fi detubat din greseala o pacienta, arestat preventiv: Decizia instantei este definitiva

B1 B1,
Brancardierul de la Spitalul Victor Babes care ar fi detubat din greseala o pacienta, arestat preventiv: Decizia instantei este definitiva

Brancardierul de la Spitalul Victor Babes din Capitala care ar fi dezintubat din greseala o pacienta cu COVID-19, care ulterior a decedat va fi arestat preventiv. Decizia a fost luata, miercuri, de. continuă pe B1

Brancardierul de la Spitalul Victor Babes din Capitala acuzat ca ar fi detubat o pacienta care a decedat, arestat preventiv - decizie definitiva

Tribunalul Bucuresti a decis definitiv emiterea unui mandat de arestare preventiva pentru brancardierul de la Spitalul Victor Babes din Capitala acuzat ca ar fi detubat o pacienta care a decedat. Prima instanta hotarase arestarea la domiciliu a brancardierului.

Morga mobila civilizata pentru decedatii infectati cu SARS-CoV 2, la Spitalul Victor Babes din Timisoara FOTO

Incepand de luni, pacientii decedati in Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes Timisoara in urma infectiei cu SARS-CoV 2 vor fi depusi intr-o autospeciala pentru pastrare temporara si transport in regim frigorific.

Decedatii de COVID nu mai au loc la morga spitalului Victor Babes - Ce solutie au gasit medicii

Pacientii decedati in Spitalul de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Doctor Victor Babes Timisoara in urma infectiei cu SARS-CoV 2 vor fi depusi intr-o autospeciala pentru pastrare temporara si transport in regim frigorific.

Brancardierul acuzat ca a omorat o femeie internata la ATI, trimis in arest preventiv

Brancardierul de la spitalul Victor Babes, acuzat ca a omorat o pacienta internata la ATI dupa ce a deconectat-o de la aparate, a fost trimis in arest preventiv.

Twitter a anuntat ca a limitat din greseala angajamentul in cazul tweeturilor etichetate ale presedintelui Trump

Twitter a anuntat, sambata, ca a limitat din greseala, temporar, angajamentul in cazul tweeturilor etichetate ale presedintelui Donlad Trump, dar ca ulterior a anulat masura, transmite Reuters si News. ro.

TIR-urile care ies din tara prin Vama Giurgiu Ruse au de asteptat aproximativ 100 de minute

TIR-urile care ies din Romania, prin Punctul de Frontiera Giurgiu Ruse, formeaza cozi de aproximativ sase kilometri, pe prima danda de mers a DN 5. Timpul de asteptare la Punctul de Frontiera este de.

Televiziunea care dispare din Romania. in plina pandemie, nu poate determina oamenii sa se uite la ea

Din prina luna a noului an, televiziunea de filme Paramount Channel se inchide. Acest anunt a fost publicat sub forma de promo, ce ruleaza pe post si pe YouTube. Televiziunea care dispare din Romania Este finalul unei calatorii. Paramount Channel se va inchide in ianuarie. Dar filmele voastre preferate vor gasi o noua casa, la .

Brancardierul care a deconectat de la aparate o pacienta cu Covid a fost arestat preventiv

Un brancardier de la Spitalul Victor Babes din Capitala, acuzat ca ar fi detubat din greseala o pa.

Brancardierul acuzat de decesul unei paciente, plasat in arest la domiciliu

Brancardierul de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti, pentru care procurorii au solicitat manda.

Legea prin care activitatile din industria de armament sunt incluse in categoria locurilor de munca in conditii speciale, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti actul normativ privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1082020 pentru completarea Legii nr. 2632010 privind sistemul unitar de pensii publice, transmite Administratia Prezidentiala. Legea prevede ca activitatile din industria de armament sunt incluse in categoria locurilor de munca in conditii speciale. De asemenea, persoanele care lucreaza in aceste locuri de munca sa beneficieze de pensie pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare cu 13 ani, pentru un stagiu de cotizare de cel putin 25 de ani realizat in aceste activitati, scrie News.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )