Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brancardierul de la Spitalul Victor Babes din Capitala acuzat ca ar fi detubat o pacienta care a decedat, arestat preventiv - decizie definitiva

Hotnews Hotnews,
 Brancardierul de la Spitalul Victor Babes din Capitala acuzat ca ar fi detubat o pacienta care a decedat, arestat preventiv - decizie definitiva

Tribunalul Bucuresti a decis definitiv emiterea unui mandat de arestare preventiva pentru brancardierul de la Spitalul Victor Babes din Capitala acuzat ca ar fi detubat o pacienta care a decedat. Prima instanta hotarase arestarea la domiciliu a brancardierului. continuă pe Hotnews

Brancardierul de la Spitalul Victor Babes care ar fi detubat din greseala o pacienta, arestat preventiv: Decizia instantei este definitiva

Brancardierul de la Spitalul Victor Babes din Capitala care ar fi dezintubat din greseala o pacienta cu COVID-19, care ulterior a decedat va fi arestat preventiv. Decizia a fost luata, miercuri, de.

Brancardierul care a deconectat de la aparate o pacienta cu Covid a fost arestat preventiv

Un brancardier de la Spitalul Victor Babes din Capitala, acuzat ca ar fi detubat din greseala o pa.

Morga mobila civilizata pentru decedatii infectati cu SARS-CoV 2, la Spitalul Victor Babes din Timisoara FOTO

Incepand de luni, pacientii decedati in Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes Timisoara in urma infectiei cu SARS-CoV 2 vor fi depusi intr-o autospeciala pentru pastrare temporara si transport in regim frigorific.

Decedatii de COVID nu mai au loc la morga spitalului Victor Babes - Ce solutie au gasit medicii

Pacientii decedati in Spitalul de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Doctor Victor Babes Timisoara in urma infectiei cu SARS-CoV 2 vor fi depusi intr-o autospeciala pentru pastrare temporara si transport in regim frigorific.

Brancardierul acuzat ca a omorat o femeie internata la ATI, trimis in arest preventiv

Brancardierul de la spitalul Victor Babes, acuzat ca a omorat o pacienta internata la ATI dupa ce a deconectat-o de la aparate, a fost trimis in arest preventiv.

Brancardierul acuzat de decesul unei paciente, plasat in arest la domiciliu

Brancardierul de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti, pentru care procurorii au solicitat manda.

Un detinut infectat cu COVID-19 a murit intr-un spital din Capitala

Un detinut de la Penitenciarul Iasi, diagnosticat cu COVID-19, a murit intr-un spital din Capitala. Barbatul, in varsta de peste 80 de ani, suferea de mai multe afectiuni cronice. Dupa cea fost.

Petrecere cu zeci de persoane intr-un club de fite din Capitala: Amenzi de mii de lei dupa ce tinerii s-au distrat ignorand restrictiile impuse in contextul pandemiei (VIDEO)

Pandemia a fost data uitarii, iar pericolul infectarii, ignorat total, sambata seara, intr-un club de fite din parcul Herastrau din Capitala. Zeci de tineri au petrecut ca in vremurile bune si s-au laudat.

Nicusor Dan: Luni facem primul pas spre desfiintarea companiilor municipale costisitoare sau chiar falimentare din Capitala. Bucurestenii nu vor mai plati risipa si incompetenta

Primarul general Nicusor Dan a anuntat, miercuri, ca a inclus pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti din 21 decembrie proiectele de hotarare pentru desemnarea noilor.

Prof. Dr. Viorel Alexandrescu, fost director al Institutului Cantacuzino din Capitala: SARS-CoV-2 este un virus care a batut toate recordurile. Nu este facut in laborator. Natura poate sa creeze monstri

Prof. Dr. Viorel Alexandrescu, fostul director al Institutului Cantacuzino din Bucuresti, actual sef al Centrului National de Referinta pentru Gripa, a declarat, intr-un interviu pentru Adevarul, ca noul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )