Libnet.ro
UNICEF

23:45

Branduri de miliarde de dolari: Top 10 cele mai valoroase nume din tehnologie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Branduri de miliarde de dolari: Top 10 cele mai valoroase nume din tehnologie

In urma cu o saptamana iti prezentam BrandZ, topul celor mai valoroase branduri la nivel global realizat de compania de cercetare Daedalus Millward Brown. Ne-am gandit insa ca ai vrea sa stii si cine conduce anumite categorii. asa ca am inceput cu. continuă pe Wall-Street Ro

TOP 10: cele mai bune aeroporturi europene

Cele mai bune zece aeroporturi din lume au fost numite in cadrul World Airport Awards 2012 . Timp de zece luni, peste 12 milioane de pasageri au fost intervievati despre 39 de produse si servicii, printre care check-in-urile, sosirile,.

Top 9 cele mai puternice fantezii sexuale ale femeilor

Cu siguranta orice barbat s-a intrebat care sunt cele mai fierbinti fantezii sexuale ale femeilor, mai ales ca in multe cupluri acestea sunt subiecte tabu. Fanteziile au un rol puternic excitant si ca atare contr.

ADPM CHOICE! TOP 15 cele mai reusite aparitii de la petrecerea VIVA!

Revista VIVA a implinit 14 ani, iar la traditionala si mult-asteptata petrecere anuala si-au facut aparitia aproape toate vedetele din showbiz. Fiecare s-a straduit sa puncteze o aparitie de neuitat, iar editorii ADPM au ales cele mai reusite tinute de la eveniment! Continue reading .

FOTO 10 dintre cele mai frumoase gradini ale lumii

Putine locuri sunt atat de calmante si de relaxante precum gradinile. Este greu sa nu simti un sentiment de pace atunci cand esti inconjurat de flori, fantani si sunetele naturii, despre care cele mai recente cercetari spun ca te pot conduce intr-o stare de meditatie.

FOTO Zece dintre cele mai frumoase gradini ale lumii

Putine locuri sunt atat de calmante si de relaxante precum gradinile. Este greu sa nu simti un sentiment de pace atunci cand esti inconjurat de flori, fantani si sunetele naturii, despre care cele mai recente cercetari spun ca te pot conduce intr-o stare de meditatie.

ADPM CHOICE! Top 10 cele mai neinspirate aparitii de la petrecerea VIVA!

Dupa ce ieri am facut clasamentul celor mai bine imbracate vedete de la petrecerea VIVA, de aceasta data se oprim asupra doamnelor care n-au fost prea inspirate atunci cand si-au ales tinuta cu care sa defileze la prestigiosul eveniment. Adina Buzatu, Cristina Rus, Alina Crisan si Dana Nalbaru sunt doar cateva exemple. Continue reading .

Cele mai sanatoase fructe de vara pentru copii

Cand vine vorba despre alimentatia copiilor, parintii se straduiesc sa nu faca rabat. Ei vor sa le asigure celor mici cele mai bune fructe si legume, astfel incat alimentatia copiilor sa fie echilibrata.

GALERIE FOTO Cele mai frumoase cladiri ale Sibiului

Muzeul de Istorie, casa cu ocol din satul Magura, aflata in Muzeul Astra, biserica de pe strada Gusteritei sau Liceul Carol I de pe strada Pedagogilor, dar si doua case particulare sunt considerate de specialisti printre cele mai frumoase cladiri ale Sibiului.

INS: Salubritatea si administratia publica au avut in T1 cele mai multe locuri de munca vacante

Rata locurilor de munca vacante a fost in primul trimestru de 0,66%, in crestere cu 0,11 puncte fata de trimestrul precedent, cele mai multe posturi neocupate regasindu-se in salubritate, distributia apei, gestionare deseuri si in administratia.

TOP 10 evenimente economice din saptamana 25-31 mai 2013. Ce evenimente urmarim in saptamana care urmeaza

Saptamana care s-a incheiat a fost plina de evenimente economice- unele cu impact pozitiv dar din pacate si dintre cele care au afectat negativ economia. Esecul privatizarii Postei Romane sau plafonarea salariilor sefilor din companiilor de stat sunt doar doua exemple. Si Europa isi are vestile sale bune si mai putin bune. HotNews a realizat un top al acestor evenimente, adaugand si datele economice importante la care ne putem astepta saptamana care urmeaza. Topul nu este realizat in mod necesar in functie de criteriul impactului economic. Vedeti mai jos top 10 evenimente interne si externe ale saptamanii recent incheiate si previziunile pentru saptamana urmatoare.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )