Libnet.ro
UNICEF

18:30

Brasov Cup 2016, cel mai mare festival de fotbal la poalele Tampei

Adevărul Adevărul,
Brasov Cup 2016, cel mai mare festival de fotbal la poalele Tampei

Editia 2016 a celui mai important turneul de fotbal pentru copii si juniori din Romania,Brasov Cup, a debutat oficial astazi, cu o conferinta de presa la Primaria Brasov, la care au luat parte viceprimarul Mihai Costel, presedintele Comitetului de Organizare, Ciprian Jurubescu, dar si coordonatorul tehnic al Academiei de Fotbal Celta Vigo Brasov, Hector Martinez Quijeiro. continuă pe Adevărul

Gravuri dupa matritele lui Rembrandt, expuse la cel mai mare festival sasesc

Aproape 60 de gravuri, realizate dupa matritele marelui pictor Rembrandt, vor fi expuse in satul Crit, in cadrul celui mai mare festival al culturii sasesti din Transilvania -Saptamana Haferland, expozitia urmand sa fie deschisa pana la sfarsitul lunii august.

Trei zile pana la Rockstadt Extreme Fest de la Rasnov, cel mai mare festival de heavy metal din tara

Rockstadt Extreme Fest 2016 a intrat in linie dreapta! Mai sunt doar trei zile pana la editia cu numarul IV a deja mult asteptatului eveniment muzical, ce va avea loc in perioada 11-14 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov.

Seagate a construit cel mai mare SSD, dar nu pentru utilizatorii de rand

Cei de la Seagate au creat un SSD cu o capacitate uriasa. in urma cu aproximativ un an au lansat cel mai subtire hard disk extern din lume sub forma atragatorului Seven, iar in luna iulie a acestui an, Seagate a reusit sa aduca pe piata cel mai mare hard disk pentru utilizatorii casnici. Seagate Barracuda [].

Stefan Banica Junior, dezvaluiri despre cel mai mare regret din viata lui

Stefan Banica Junior a vorbit cu sinceritate despre perioada copilariei si cand s-a nascut pasiunea pentru muzica, pentru scena si oamenii, carora le canta de zeci de ani. Fiul celebrului actor.

Cine a fost omul considerat cel mai mare spion roman din toate timpurile

Cazul romanului care este cunoscut de toate serviciile de spionaj ale lumii este in memoria Serviciului Roman de Informatii, la a carui consolidare acesta a si avut un rol primordial, potrivit.

Tragedie intr-un parc de distractii din SUA: Un baiat de 10 ani a murit in cel mai inalt tobogan cu apa din lume (VIDEO)

Politia din Kansas, Statele Unite, ancheteaza decesul unui copil de 10 ce a avut loc duminica in timp ce acesta era in cel mai mare tobogan cu apa din lume, Verruckt. Numele toboganului din parcul de.

Bang Olufsen BeoVision 14 este cel mai scump TV 4K

Cei de la Bang Olufsen au fost din totdeauna sinonimi cu produse tech exclusiviste care arata foarte bine, dar noul BeoVision 14 combina aspectul estetic cu dotari de actualitate si specificatii de top. Daca nu ati auzit pana la aceasta ora de Bang Olufsen, compania daneza isi castiga existenta in cea mai mare [].

Galaxy Note 7 are cel mai bun ecran intalnit pe vreun telefon

Galaxy Note 7 nu este nici pe departe revolutionar cand vine vorba de specificatii, dar se pare ca are cel mai bun ecran folosit vreodata de catre un smartphone. Din multe puncte de vedere, Galaxy Note 7 este doar un S7 mai mare cu suport pentru S Pen. Puterea de procesare este identica, iar plusurile [].

Telenovela a luat sfarsit. Manchester United a facut cel mai scump transfer al tuturor timpurilor

Mijlocasul francez Paul Pogba a semnat cu Manchester United, devenind astfel cel mai scump fotbalist din istorie. Plecat in 2012 de la United, la Juventus Torino, Pogba se intoarce la clubul pentru care.

Sondaj Avangarde: Klaus Iohannis s-a prabusit. in cine au cea mai mare incredere acum romanii

Cifre bomba in cel mai recent sondaj Avangarde. Presedintele Iohannis s-a prabusit spectaculos sub Victor Ponta, PSD e pe val, la fel si Traian Basescu fiindca nu mai are emotii ca nu intra in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )