Libnet.ro
UNICEF

19:15

Brazilia asteapta astazi doua milioane de doze de vaccin din India

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Brazilia asteapta astazi doua milioane de doze de vaccin din India

Guvernul brazilian a anuntat ca va primi astazi doua milioane de doze din vaccinul britanic AstraZenecaOxford produs in India, ceea ce ii va permite sa mareasca viteza campaniei sale de vaccinare impotriva COVID-19, noteaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 44 de milioane de doze de vaccin anti-covid, administrate pana acum in lume. La cat a ajuns media zilnica

Peste 44 de milioane de doze de vaccin contra Covid-19 au fost administrate pana acum in 51 de tari din lume, potrivit datelor centralizate de Bloomberg.

Erdogan: Turcia va primi in weekend inca 10 milioane de doze de vaccin anti-covid din China

Presedintele turc Tayyip Erdogan a declarat vineri ca Beijingul a aprobat livrarea unei noi transe din vaccinul anti-covid CoronaVac, iar 10 milioane de doze ar putea ajunge in Turcia in acest weekend, transmite Reuters.

Siegfried Muresan: Primele doze de vaccin din partea Romaniei ar putea ajunge in R. Moldova chiar in aceasta saptamana

Europarlamentarul roman, Siegfried Muresan, anunta ca primele doze de vaccin din cele 200 de mii, promise Republicii Moldova de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ar putea ajunge la Chisinau chiar in aceasta saptamana, noteaza IPN.

Andrei Baciu: Pana la sfarsitul lunii martie, sosesc 2,5 milioane doze de vaccin produse de Pfizer-BionTech si 430.000 de doze produse de compania Moderna

Andrei Baciu, vicepresedintele Comisiei de Vaccinare, a precizat,la Antena 3, ca pana la sfarsitul lunii martie, vor ajunge 2,5 milioane de doze de vaccin produse de Pfizer-BionTech si 430. 000 de doze.

Andrei Baciu: Pana la finalul lunii martie, vom avea doua milioane si jumatate de doze de la BioNTech Pfizer

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Andrei Baciu a afirmat ca, pana la sfarsitul lunii martie, Romania va avea doua milioane si jumatate de doze devaccin de la BioNTech Pfizer, iar coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a precizat ca, dupa ce vor sosi saptamana viitoare dozele de vaccin de la Moderna, acelea si cele primite deja vor fi alocate centrelor de vaccinare.

Google va finanta cu doua milioane de euro proiecte caritabile din Romania si alte tari din aceasta zona a Europei

Google lanseaza competitia Google. org Impact Challenge dedicata tarilor din Europa Centrala si de Est CEE), care urmareste sa sustina alfabetizarea digitala si incluziunea economica.

Israelul anunta ca palestinienii vor primi marti primul lot de vaccin din Rusia

Autoritatea Palestiniana urmeaza sa primeasca marti din Rusia primul lot de vaccin Sputnik V impotriva coronavirusului, a declarat agentiei Reuters un oficial israelian, sub rezerva anonimatului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )