Libnet.ro
UNICEF

17:45

Peste 44 de milioane de doze de vaccin anti-covid, administrate pana acum in lume. La cat a ajuns media zilnica

Hotnews Hotnews,
 Peste 44 de milioane de doze de vaccin anti-covid, administrate pana acum in lume. La cat a ajuns media zilnica

Peste 44 de milioane de doze de vaccin contra Covid-19 au fost administrate pana acum in 51 de tari din lume, potrivit datelor centralizate de Bloomberg. continuă pe Hotnews

Peste doua milioane de oameni au murit pana acum de Covid-19, la nivel mondial

Decesele cauzate de virusul SARS-CoV-2 la nivel mondial au trecut de doua milioane, arata cifrele prezentate de Universitatea Johns Hopkins.

Peste 40 de milioane de doze de vaccinuri contra Covid-19, administrate la nivel mondial. Tarile unde campania a mers cel mai bine

Numarul dozelor de vaccin contra Covid-19 administrate in tarile lumii a trecut de 40 de milioane, potrivit centralizarii de pe platforma Our World in Data.

P European FoodDrink paseste in 2021 fara datorii la bugetele de stat. Contributii achitate in ultimul an de peste 110 milioane de Euro

Anul 2020 a fost o perioada plina de provocari pentru economia romaneasca si a afectat toate sectoarele de activitate. insa, cu toate ca pandemia a pus la grea incercare mediul de business, companiile cunoscute de opinia publica sub numele de Grupul Transilvania General Import-Export, European FoodDrink, au incheiat anul precedent fara nicio datorie la bugetele de stat. Platile efectuate catre bugetul de stat central si local, impozite si taxe, au inregistrat o valoare totala de 531. 212 RON, reprezentand peste 110 milioane de euro.

Bloomberg: Peste 44 de milioane de doze de vaccin contra COVID-19, administrate pana acum in lume

Peste 44 de milioane de doze de vaccin contra Covid-19 au fost administrate pana acum in 51 de tari din lume, potrivit datelor centralizate de Bloomberg. Ritmul de vaccinare la nivel mondial a ajuns la o medie zilnica de 2,27 milioane de doze.

Peste 40 de milioane de doze de vaccin au fost administrate la nivel mondial: Ce state au vaccinat masiv populatia si care este situatia in Romania

Peste 40 de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost administrate in toata lumea pana la data de 17 ianuarie, conform datelor disponibile pe platforma Our World in Data. Cele mai multe doze au fost.

Cate doze de vaccin anti-COVID ajung in Romania anul acesta? Autoritati: Suficiente pentru a vaccina 10 milioane de persoane pana in septembrie, 23 de milioane de doze pana la finalul anului

Romania are contractate pana la finalul acestui an peste 23 de milioane de doze de vaccin impotriva COVID-19, de la cele doua companii care livreaza vaccin in tarile Uniunii Europene - Pfizer-BioNTech si Moderna, a anuntat marti Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii si vicepresedintele Comitetului National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19. Pana in luna septembrie, Romania are contractate doze de vaccin astfel incat sa vaccineze peste 10 milioane de persoane, a precizat Andrei Baciu.

Valeriu Gheorghita: Peste 10 milioane de romani vor fi vaccinati pana la sfarsitul lunii septembrie

Obiectivul asumat de Romania, de a vaccina 10,7 milioane de persoane va putea fi atins pana la sfarsitullunii septembrie, a precizat medicul Valeriu Gheorghita. Acesta a dat asigurari ca Rominia are.

Unde sunt pensiile acestor romani. Informatia pe care trebuie sa o stie peste 2 milioane de pensionari

Primele raportari trimestriale detaliate ale fondurilor de pensii private Pilon II sunt aici. Despre pensiile acestea trebuie sa stie peste doua milioane de pensionari din Romania. Dupa ce ASF.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )