Libnet.ro
UNICEF

17:46

Brazilia a devenit a doua tara din lume cel mai afectata de pandemia de coronavirus, cu peste 330.000 de infectari

Adevărul Adevărul,
Brazilia a devenit a doua tara din lume cel mai afectata de pandemia de coronavirus, cu peste 330.000 de infectari

Brazilia a devenit a doua tara din lume cel mai afectata de pandemia de coronavirus, dupa SUA, numarul infectarilor ajungand la 330. 890, a anuntat Ministerul Sanatatii, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Cine a distrus, de fapt, biblioteca din Alexandria. Cel mai mare mister al lumii antice

Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii antice este distrugerea Bibliotecii din Alexandria, cel mai cunoscut asezamant cultural din istoria omenirii. Se spune ca aceasta ar fi fost distruza de Cezar, altii spun ca pur si simplu a luat foc, in timp ce unele surse arabe sustin ca vinovat de disparitia acesteia ar fi .

OMS: America de Sud este noul epicentru al pandemiei. Brazilia, a doua cea mai afectata tara din lume, cu peste 330.000 de cazuri (VIDEO)

Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat ca America de Sud a devenit noul epicentru al pandemiei de coronavirus. Cea mai grava situatie se afla in Brazilia, care a devenit a doua cea mai afectata.

Naomi Osaka, sportiva cel mai bine platita din lume

Japoneza Naomi Osaka, fosta lidera a ierarhiei WTA, este sportiva cel mai bine platita din lume la ora actuala.

P Huawei MatePad Pro, tableta cu cel mai mare raport ecran-corp din lume, ideala pentru activitatile profesionale, de invatare sau de relaxare

Utilitatea unui dispozitiv cu un ecran mai mare decat al unui smartphone si mai portabil decat un laptop sau PC s-a vazut cel mai bine in zilele de izolare. Video call-uri, sedinte, lectii online, toate aceste lucruri au testat din plin infrastructura de internet, dar si device-urile pe care fiecare le-a folosit pentru a ramane conectat cu activitatile obisnuite, chiar si de acasa. Vorbim despre tableta, acest dispozitiv aflat la granita dintre laptop si telefonul mobil, care se remarca printr-un ecran generos si o baterie puternica. in materialul de astazi, o sa discutam despre Huawei MatePad Pro, tableta varf de gama recent lansata de HUAWEI si propunerea companiei pentru anul 2020 in materie de tablete.

Peter Sagan, cel mai bine platit ciclist din lume. Salariul colosal incasat de slovac

Slovacul Peter Sagan, de la echipa Bora-Hansgrohe, triplu campion mondial, este ciclistul cu cel mai.

Topul celor mai bine platiti ciclisti din lume

Publicatia franceza LEquipe a publicat o lista cu cei mai bine platiti zece rutieri din lume la ora actuala.

Cel mai bun telefon pentru amatorii de retele 5G este si cel mai spectaculos: cat de rapid e noul gadget de top

Piata de telefoane compatibile cu comunicatii 5G este dominata in principal de Samsung si Huawei, dar noul Honor X10 5G vine la pachet cu multe atuuri importante. Cel mai nou smartphone din.

Sfarsitul lunii septembrie, cel mai bun moment pentru alegerile locale Alegerile parlamentare, in 6 decembrie daca epidemia nu va fi puternica - Orban

Cel mai bun moment pentru organizarea alegerilor locale este sfarsitul lunii septembrie, in timp ce alegerile parlamentare ar putea avea loc in 6 decembrie, daca epidemia de COVID-19 va permite, a declarat sambata seara premierul Ludovic Orban.

127 noi cazuri de coronavirus in Romania - Cel mai mic numar raportat din 26 martie pana in prezent. Bilantul total al infectarilor a ajuns la 17.712. La ATI sunt 200 de pacienti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca in ultima zi au fost depistate pozitiv cu coronavirus 127 de persoane. Este cel mai mic numar de contaminari raportat din 26 martie pana in prezent. Astfel, numarul.

Demisie la cel mai inalt nivel, in Romania. Ce se intampla chiar acum cu institutiile statului

Demisie socanta! Azi, 21 mai, un oficial a luat prin surprindere pe toata lumea dupa ce a anuntat ca se retrage din postul sau. Despre cine este vorba si de ce a ales sa-si paraseasca titulatura? Demisie la cel mai inalt nivel, in Romania. Retragere neasteptata Seful Politiei de Frontiera si-a dat demisia azi, 21 .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2607 seconds )