Libnet.ro
UNICEF

12 Mai.

Brazilia a devenit prima tara din lume la numarul deceselor zilnice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Brazilia a devenit prima tara din lume la numarul deceselor zilnice

Brazilia a depasit luni Statele Unite in ceea ce priveste bilantul deceselor zilnice din cauza infectarii cu noul coronavirus, potrivit datelor furnizate de ministerul brazilian al sanatatii. continuă pe Wall-Street Ro

Brazilia a devenit a doua tara din lume cel mai afectata de pandemia de coronavirus, cu peste 330.000 de infectari

Brazilia a devenit a doua tara din lume cel mai afectata de pandemia de coronavirus, dupa SUA, numarul infectarilor ajungand la 330. 890, a anuntat Ministerul Sanatatii, relateaza Reuters.

OMS: America de Sud este noul epicentru al pandemiei. Brazilia, a doua cea mai afectata tara din lume, cu peste 330.000 de cazuri (VIDEO)

Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat ca America de Sud a devenit noul epicentru al pandemiei de coronavirus. Cea mai grava situatie se afla in Brazilia, care a devenit a doua cea mai afectata.

Costa Rica, prima tara din America Centrala care legalizeaza casatoria intre persoane de acelasi sex

Costa Rica a devenit marti prima tara din America Centrala care autorizeaza casatoria intre persoane de acelati sex, o masura asteptata in urma unei hotarari a Curtii Supreme si salutata in presa, in pofida faptului ca epidemia covid-19 a impiedicat festivitati prevazute in tara, relateaza AFP.

Cel mai mare operator de turism din lume vrea sa reia pana la sfarsitul lui iunie zborurile catre principalele destinatii de vacanta din Europa

TUI, cel mai mare operator de turism din lume, vrea sa reia pana la finalul lunii iunie zborurile catre principalele destinatii de vacanta din Europa, a anuntat directorul general al grupului, Fritz Joussen, citat de Reuters.

Spania anunta ca turistii straini pot intran in tara din luna iulie, fara a mai fi necesara plasarea lor in carantina

Spania a anuntat luni ca turistii straini pot veni in tara din luna iulie, in conditiile in care relaxeaza unele dintre cele mai stricte masuri de distantare sociala din Europa, dar companiile de turism sunt sceptice sa pot salva sezonul de vara.

Spania anunta ca turistii straini pot intra in tara din luna iulie, fara a mai fi necesara plasarea lor in carantina

Spania a anuntat luni ca turistii straini pot veni in tara din luna iulie, in conditiile in care relaxeaza unele dintre cele mai stricte masuri de distantare sociala din Europa, dar companiile de turism sunt sceptice sa pot salva sezonul de vara.

Brazilia incepe o noua saptamana neagra, pe masura ce numarul de cazuri noi creste vertiginos

Brazilia, cel mai nou epicentru al coronavirusului, dupa cum au anuntat reprezentantii OMS, incepe o noua saptamana neagra, dupa ce sambata a depasit Rusia la numarul de total de cazuri, ajungand pe locul doi in topul celor mai afectate state din lume.

Italia. Numarul deceselor de coronavirus, in scadere in ultimele 24 de ore

Continua sa scada numarul noilor cazuri de infectare cu Covid-19 in Italia, fiind depistat un nou caz la fiecare 145 de teste.

Prima tara din Europa care a scapat de coronavirus

Muntenegru nu mai avea luni dimineata pe teritorul sau niciun caz activ de coronavirus, devenind astfel prima tara din Europa care a reusit sa combata SARS-CoV-2.

Roland Garros 2020 ar putea fi organizat la finalul lui septembrie Simona Halep a cucerit French Open in 2018 si e considerata una dintre cele mai bune tenismene din lume pe zgura (VIDEO)

Roland Garros 2020, turneu la care Simona Halep va fi cel mai probabil cotata cu prima sansa, va avea loc in toamna. Guy Forget, directorul French Open, a anuntat ca lucreaza indeaproape cu autoritatile.

actualitate, 12 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )