Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spania anunta ca turistii straini pot intra in tara din luna iulie, fara a mai fi necesara plasarea lor in carantina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Spania anunta ca turistii straini pot intra in tara din luna iulie, fara a mai fi necesara plasarea lor in carantina

Spania a anuntat luni ca turistii straini pot veni in tara din luna iulie, in conditiile in care relaxeaza unele dintre cele mai stricte masuri de distantare sociala din Europa, dar companiile de turism sunt sceptice sa pot salva sezonul de vara. continuă pe Ziarul Bursa

Spania anunta ca turistii straini pot intran in tara din luna iulie, fara a mai fi necesara plasarea lor in carantina

Spania a anuntat luni ca turistii straini pot veni in tara din luna iulie, in conditiile in care relaxeaza unele dintre cele mai stricte masuri de distantare sociala din Europa, dar companiile de turism sunt sceptice sa pot salva sezonul de vara.

Ministrul turismului din Spania anunta ca turistii straini isi pot rezerva vacantele incepand cu luna iulie

Ministrul turismului spaniol a declarat luni dimineata ca strainii pot rezerva vacante in Spania incepand cu luna iulie, intrucat cele doua saptamani de carantina pentru cetatenii straini vor fi.

Spania relaxeaza masurile pentru turistii straini de la 1 iulie

Spania va ridica de la 1 iulie obligativitatea ca turistii straini sa treaca printr-o perioada caran.

Coronavirus |Marea Britanie vrea sa impuna carantina institutionalizata pentru toate persoanele care intra in tara din 8 iunie. Masura a atras numeroase critici

Marea Britanie doreste sa impuna o noua masura pentru a opri raspandirea coronavirusului. incepand cu data de 8 iunie, oamenii care sosesc in tara vor trebui sa petreaca 14 zile in carantina, dupa cum.

Spania a anuntat de cand pot turistii straini sa-si programeze vacantele

Turistii straini pot sa-si rezerve vacante in Spania incepand cu luna iulie, in conditiile in care auto-izolarea de doua saptamani impusa celor care trec granita va fi, probabil, suspendata pana atunci, a declarat luni ministrul turismului, citat de Reuters.

Ce fac elevii daca in dimineata Evaluarii Nationale si a Bacalaureatului au temperatura mai mare de 37,3 grade si nu pot intra in examen? Ce spune Avocatul Poporului

Una dintre controversele privind termoscanarea este legata de elevii care vor sustine in iunie Evaluarea Nationala si Bacalaureatul si care nu vor putea intra in sala de examen daca temperatura lor corporala depaseste 37,3 grade. Elevii aceia, daca vor fi exclusi, daca nu vor fi primiti in sala de examen, strict pentru ca au avut in dimineata aceea 37,4 grade, o fi normal?, a declarat Avocatul Poporului, Renate Weber, la Digi 24.

Brazilia a devenit prima tara din lume la numarul deceselor zilnice

Brazilia a depasit luni Statele Unite in ceea ce priveste bilantul deceselor zilnice din cauza infectarii cu noul coronavirus, potrivit datelor furnizate de ministerul brazilian al sanatatii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )