Libnet.ro
UNICEF

22:15

Brazilia, tara cu cele mai multe nasteri prin cezariana, noi reguli pentru medici

B1 B1,
Brazilia, tara cu cele mai multe nasteri prin cezariana, noi reguli pentru medici

Brazilia, tara cu cele mai multe nasteri prin cezariana, vrea sa faca unele schimbari, astfel incat viitoarele mame sa fie informate cu privire la nasterea prin cezariana. Medicii sunt obligati, potrivit. continuă pe B1

Brazilia, tara unde se nasc prin cezariana cei mai multi copii, ia masuri pentru reducerea fenomenului

Noi norme au intrat in vigoare in Brazilia cu scopul reducerii numarului mare de nasteri prin cezariana din aceasta tara unde 85% din toate nasterile in spitalele private sunt prin cezariana. In spitalele publice rata este de 45%, transmite BBCNews.

Rezultate Bacalaureat 2015 Bistrita-Nasaud. Analiza- care sunt cele mai bune si cele mai slabe licee din judet

Singura medie de 10 de la examenul de Bacalaureat din acest an a venit cu o surpriza. Elevul de 10 nu provine de la colegiile nationale Liviu Rebreanu din Bistrita sau George Cosbuc din Nasaud, ci de la INFOEL. Cu toate acestea, Colegiul National Liviu Rebreanu ramane cel mai performant liceu, cu rata cea mai mare de promovabilitate si cele mai multe note in top 20.

Cele mai bizare teorii ale conspiratiei

Cu totii am auzit de teoriile conspiratiei din spatele aselenizarii sau a uciderii presedintelui american John F. Kennedy. Sunt foarte multe interpretari ale unor evenimente importande, dar cunoasteti si cele mai bizare teorii ale conspiratiei?.

Cele mai noi imagini cu Samsung Galaxy Note 5 apar online

Samsung Galaxy Note 5 este cel mai asteptat smartphone de la sud-coreeni in toamna. Pana atunci, compania nu spune nimic, dar se afla suficiente prin zvonuri si imagini neoficiale ajunse pe Internet. Acestea sunt cele mai noi. Ca in fiecare an, noul Samsung Galaxy Note este prezentat la IFA in Berlin. Acum, este asteptat cu [] Cele mai noi imagini cu Samsung Galaxy Note 5 apar online Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum s-au raspandit cele mai importante religii ale lumii

Hinduismul, budismul, crestinismul, iudaismul si islamul sunt cele mai raspandite religii ale lumii. De-a lungul timpului, ele au ghidat cursul istoriei si au influentat traiectoria rasei umane. Prin numeroase conflicte, cuceriri si misiuni, aceste.

Cele mai importante descoperiri medicale

Am putea spune ca medicina si tehnologia se aseamana destul de mult. Asa cum in tehnologie apar in mod constant virusi, pentru a caror combatere sunt necesare programe noi, in medicina apar boli care necesita tratamente imbunatatite. Asadar, am realizat o lista cu cele mai importante descoperiri medicale, fara care domeniul sanatatii nu ar fi [] Cele mai importante descoperiri medicale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

EXPLOZIE la o uzina din Muntenegru: O persoana a murit si mai multe au fost ranite

O persoana a murit si mai multe au fost ranite, intr-o explozie produsa duminica la o uzina de armament din Muntenegru.

Cele mai rele soacre in functie de zodie: pe cine este bine sa vizitezi cat mai rar si cum sa te porti ca sa nu le calci pe coada

Cele mai rele soacre in functie de zodie. Mama-soacra joaca un rol important in relatia de cuplu, iar unele dintre ele sunt cu adevarat poame acre. Iata care sunt cele mai rele soacre in functie de zodie si cum este bine sa te porti ca sa le intri in gratii.

GALERIE FOTO. Cum arata 10 dintre cele mai exotice insule din lume

Intre cele mai exotice insule din lume se numara cele grecesti, insulele Maldive, Sicilia, St Barths, Ibiza, Seychelles, Capri, Barbados, Mauritius si Malta.

Rezultate Bacalaureat 2015 Sibiu. Povestile fetelor cu cele mai mari medii din judetul Sibiu

Ana Maria Cirstea de la Colegiul National Gheorghe Lazar si Denisa Maria Vladu de la Colegiul National Octavian Goga au cele mai bune rezultate la examenul de Bacalaureat 2015 in judetul Sibiu. Listele cu rezultate Bac 2015 au fost afisate pe portalul edu. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )