Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cele mai rele soacre in functie de zodie: pe cine este bine sa vizitezi cat mai rar si cum sa te porti ca sa nu le calci pe coada

Adevărul Adevărul,
Cele mai rele soacre in functie de zodie: pe cine este bine sa vizitezi cat mai rar si cum sa te porti ca sa nu le calci pe coada

Cele mai rele soacre in functie de zodie. Mama-soacra joaca un rol important in relatia de cuplu, iar unele dintre ele sunt cu adevarat poame acre. Iata care sunt cele mai rele soacre in functie de zodie si cum este bine sa te porti ca sa le intri in gratii. continuă pe Adevărul

Clipul zilei: Cele mai rele mirese

Nimic nu poate sta in calea lor atunci cand vor poza perfecta :).

OMM: Valul de caldura care afecteaza Europa este unul dintre cele mai persistente din ultimul deceniu

Organizatia Meteorologica Mondiala OMM) semnaleaza ca valul de caldura care afecteaza o mare parte din Europa este unul dintre cele mai persistente din ultimul deceniu si este neobisnuit pentru ca a aparut.

Romania, printre cele mai active tari europene la dezbateri scolare

Romania este printre cele mai active tari din Europa la capitolul dezbateri, conform datelor organizatiei internationale IDEA - International Debate Education Association. in acest context, un grup de asociatii pentru pasionatii de dezbateri si oratorie au lansat miercuri proiectul Building Arguments Consolidarea asociatiilor de dezbateri din Romania, in scopul popularizarii acestor activitati in mediul scolar.

Admitere Liceu Valcea: cine sunt elevii care au un loc asigurat la cele mai bune licee din judet

Potrivit ierarhiei la Evaluarea Nationala, 40 de absolventi de clasa a VIII-a din judetul Valcea vor fi admisi la cele mai bine licee din Ramnicu Valcea, intrucat au medii intre 9. 80 si 10. in total, aproape 500 de elevi din intreg judetul au obtinut medii peste 9. 00 la Evaluarea Nationala 2015.

Cele mai bune argumente pentru a-ti convinge copilul sa mearga la gradinita si sa depaseasca frica separarii de parinti - sfaturile psihologilor

Una dintre cele mai mari probleme care le dau batai de cap parintilor ai caror micuti pornesc la gradinita este teama copiilor de separare. Plansul, durerile inchipuite de burtica si santajul emotional sunt doar cateva din strategiile la care micutii apeleaza pentru a-si convinge parintii sa-i tina acasa.

Ministrul Educatiei, despre cazul fiicei lui Adrian Duicu: Daca se va dovedi ca a fost frauda in cazul de la Orsova, vor fi luate cele mai drastice masuri

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca vor fi luate cele mai drastice masuri in cazul incidentului de la Orsova, in care este implicata fiica cea mare a fostului presedinte al CJ Mehedinti, Adrian.

Organizatia Meteorologica Mondiala: Canicula din Europa, una dintre cele mai persistente din ultimul deceniu

Valul de caldura care afecteaza o mare parte din Europa este unul dintre cele mai persistente din ultimul deceniu, a semnalat miercuri Organizatia Meteorologica Mondiala OMM), transmite EFE.

Cele mai ciudate site-uri: ai sta la coada pentru a accesa o pagina?

Site-ul Most Exclusive Website este unul dintre cele mai ciudate site-uri de pe internet, acceptand cate o singura persoana pe site, scrie playtech. ro. Cozile pe care le vedeati doar la magazine ajung acum.

Cele mai ieftine destinatii in Grecia: 5 locuri de vis unde te poti distra fara sa ramai cu portofelul gol

Cele mai ieftine destinatii in Grecia. Putem sa avem parte de o vacanta perfecta si daca nu dispunem de un buget generos, iar Grecia este tara unde poti gasi oferte pentru toate buzunarele. Daca in zona de sud ofertele sunt destul de piperate, un exemplu fiind Santorini, destinatiile rezonabile trebuie descoperite in Corfu, in nord-estul Greciei.

Cele mai ciudate site-uri: ai sta la coada pentru a accesa o pagina?

Site-ul Most Exclusive Website este unul dintre cele mai ciudate site-uri de pe internet, acceptand cateo singura persoanapesite. Cozile pe care le vedeati doar la magazine ajung acum si pe internet. Astfel, cel mai exclusivist site de pe internet nu permite decat unei singure persoane sa-l acceseze in acelasi timp. Pentru a intra pe el, [] Cele mai ciudate site-uri: ai sta la coada pentru a accesa o pagina? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )