Libnet.ro
UNICEF

21:30

Brazilia vrea mai multe fabrici de procesare a carnii chineze

România Liberă România Liberă,
Brazilia vrea mai multe fabrici de procesare a carnii chineze

Guvernul brazilian doreste mai multe aprobari din partea statului chinez deschiderea a pentru mai mu. continuă pe România Liberă

Brazilia vrea ca statul chinez sa autorizeze mai multe fabrici de procesare a carnii

Guvernul brazilian va cauta sa obtina mai multe aprobari din partea autoritatilor chineze pentru mai multe abatoare si fabrici de procesare pe langa cele 25 autorizate luni, a afirmat Orlando Ribeiro, secretar de stat in Ministerul Agriculturii din Brazilia.

Un microbuz cu 19 pasageri s-a rasturnat pe DN15. Mai multe persoane au fost grav ranite

Un microbuz in care se aflau 19 persoane s-a rasturnat marti pe DN 15, la iesirea din orasul Borsec, spre Toplita, mai multe persoane prezentand escoriatii, fara sa fie ranite grav, potrivit primelor.

Incident armat in Olanda. Sunt mai multe victime

Mai multe persoane au fost impuscate in orasul olandez Dordrecht, situat in apropiere de Rotterdam. Cel putin trei oameni au murit. Atacul a avut loc luni, in jurul orei locale 18. 00, in cartierul.

A dat lovitura! Un brailean a inselat o banca de mai multe ori cu zeci de mii de lei. A reusit sa scape nepedepsit

Un brailean de 48 de ani s-a folosit de mai multe acte false pentru a obtine un credit de nevoie personale de zeci de mii de lei si pentru ca manevra a reusit, a cerut si deschiderea unei linii de credit de.

Cum a reusit un barbat sa insele o banca de mai multe ori si sa scape fara o zi de inchisoare

Un brailean de 48 de ani s-a folosit de mai multe acte false pentru a obtine un credit de nevoie personale de zeci de mii de lei si pentru ca manevra a reusit, a cerut si deschiderea unei linii de credit de cateva mii de lei, iar dupa ce s-a vazut cu banii, a plecat din tara.

Telefoanele care emit cele mai multe radiatii: iPhone si OnePlus, pe lista

Inainte de cele mai asteptate telefoane ale toamnei avem o lista cu cele care emit cele mai multe radiatii. Surprinzator sau nu, mai toate marcile populare sunt in clasament. Dar desigur ca.

VIDEO Cautarea unei comori ingropate scoate la iveala mai multe ramasite umane ascunse sub casa unui fost dictator

Autoritatile din Paraguay au inceput o investigatie dupa ce mai multe ramasite umane au fost gasite sub una dintre casele fostului dictator Alfredo Stroessner. Descoperirea readuce in atentia publicului mostenirea sangeroasa a unui regim responsabil de moartea a sute de persoane.

Eugen Teodorovici, despre restructurarea Guvernului: Sustin principiul unui guvern cu mai multe ministere

Ministrul Finantelor Publice, senatorul PSD Eugen Teodorovici, a declarat ca sustine principiul unui Guvern mai suplu, cu ministere mai putine ca numar, dar o decizie in acest sens va fi luata in CExN al.

Pavel Filip: PDM trebuie sa raspunda de ce, cu cele mai multe mandate din istorie, a ajuns in opozitie

Fostul premier, presedintele interimar al Partidului Democrat, Pavel Filip, sustine ca la Congresul extraordinar al formatiunii, care va avea loc astazi, 7 septembrie, PDM trebuie sa raspunda la intrebarea de ce, cu cel mai mare numar de mandate in Parlament din istoria sa, PDM a ajuns in opozitie. De asemenea, democratul spune inainte de Congres ca formatiunea nu se destrama, ci isi consolideaza pozitiile, transmite IPN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )