Libnet.ro
UNICEF

01:05

BRD doneaza doua milioane de lei pentru sustinerea sectoarelor medical si cultural independent

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BRD doneaza doua milioane de lei pentru sustinerea sectoarelor medical si cultural independent

Groupe Societe Generale a anuntat, astazi, continuarea actiuniilor de sprijin in lupta cu noul cornavirus, prin donarea sumei de 1,7 milioane lei pentru sectorul medical si a sumei de 300. 000 de lei pentru sectorul cultural independent, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru spitale de stat din Romania

In contextul pandemiei de coronavirus, Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru cumpararea unor aparate de ventilatie mecanica, echipamente si materiale pentru spitale de stat din Romania. omer Tetik, Director General BT, spune ca solidaritatea este cea de care avem nevoie cel mai mult in aceasta perioada.

Moncler doneaza 10 milioane euro pentru constructia spitalului Fiera

Moncler va dona 10 milioane de euro pentru a constructia spitalului Fiera din Milano, regiunea Lombardia, Italia, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Firea cere Guvernului circa 66 de milioane de lei pentru a lua masurile necesare in lupta cu COVID-19

Primarul General, Gabriela Firea, solicita Guvernului Romaniei aproape 66 de milioane de lei pentru masurile necesare prevenirii, raspandirii si combaterii COVID 19. De asemenea, Primaria Capitalei cere sume pentru plata cheltuielilor curente si de capital.

Complexul Energetic Hunedoara si Societatea de inchideri Mine Valea Jiului ar putea primi ajutoare de stat de 138 milioane lei

Complexul Energetic Hunedoara, producator de energie aflat in insolventa, si Societatea Nationala de inchideri Mine Valea Jiului ar putea primi in acest an ajutoare de stat in suma totala de 138,17 milioane lei pentru inchiderea minelor de carbune necompetitive, potrivit unor proiecte de Hotarare a Guvernului publicate in dezbatere de actionarul majoritar, Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.

Banca Transilvania doneaza 1,4 mil. lei pentru spitalele de stat

Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru cumpararea unor aparate de ventilatie mecanica, echipamente si materiale pentru spitale de stat din Romania, a anuntat compania.

Coronavirus |Profi doneaza 1 milion de lei pentru achizitionarea de aparate de ventilatie artificiala

Profi Rom Food a donat 1 milion de lei pentru cumpararea de aparate de ventilatie artificiala, vitale pentru supravieturirea bolnavilor de Coronavirus, in stare grava.

Reteaua PROFI doneaza un milion de lei pentru dotarea sectiilor ATI

Reteaua PROFI a decis sa aloce un milion de lei pentru dotarea sectiilor ATI ale spitalelor din Roma.

Moncler doneaza 10 milioane de euro pentru constructia unui spital in Milano

Fondurile vor fi folosite pentru dotarea compartimentului de terapie intensiva cu 400 de paturi pent.

CORONAVIRUS | doneaza 10 milioane de euro pentru lupta impotriva COVID-19

Compania a anuntat miercuri, pe pagina oficiala de internet, ca se alatura luptei pentru combaterea noului coronavirus. Familia Agnelli, care detine echipa Formula 1, alaturi de compania FIAT.

Mecanica Ceahlau propune alocarea a unsprezece milioane lei, ca dividende

Randament brut de 31,6%, ceea ce a dus la o explozie a pretului actiunii MECF Conducerea Mecanica Ceahlau MECF) a convocat actionarii, pentru data de 22 aprilie, cu propunerea distriburii sumei de 10,99 milioane lei ca dividende, se arata in raportul producatorului de utilaje agricole remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB). Este o suma care provine inclusiv din profitul nerepartizat aferent anului 2018 si surplusul realizat din rezerve din reevaluare. Dividendul unitar este de 0,04585 lei, nivel care, raportat la pretul de inchidere al actiunii MECF din data de 17 martie, de 0,145 lei, ofera un randament brut de 31,62%.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )